ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Αποσύρθηκε ο Φλωρίδης!

Άνθρακας” αποδείχθηκε τελικά ο θησαυρός για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μόλις μία ημέρα μετά την προσωπική του επιστολή, στην οποία διαβεβαίωνε τον κόσμο της ομάδας ότι δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα, ο Βασίλης Φλωρίδης την...
έκανε με ελαφρά πηδηματάκια, αφού απέσυρε το ενδιαφέρον του για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει ως τώρα γνωστά, η διοίκηση του “δικεφάλου του βορρά” έγινε επιφυλακτική όταν ανακάλυψε κάποια επιβαρυντικά στοιχεία για τον υποψήφιο επενδυτή. Όταν ζήτησε εγγυήσεις από τον εκπρόσωπό του για το πως θα βάλει τα 7 εκ. ευρώ που έχει υποσχεθεί στην ομάδα εκείνος δεν τις έδωσε και λίγο αργότερα απέσυρε το ενδιαφέρον του.

Πλέον, και εφόσον δεν προκύψει ενδιαφέρον από άλλον επιχειρηματία, τα πράγματα στα οικονομικά της ΠΑΕ μόνο ρόδινα δεν είναι. Η ομάδα καλείται να πορευτεί με τα λιγοστά της έσοδα, έχοντας να καλύψει πολλές υποχρεώσεις. Με αυτά τα δεδομένα, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι πλην την απόκτηση ενός επιθετικού δεν θα γίνει η παραμικρή κίνηση. Μάλιστα, το σενάριο να πουληθεί κάποιος πρωτοκλασάτος ποδοσφαιριστής δεν πρέπει πλέον να αποκλειστεί, και σε αυτή τη περίπτωση βέβαια μιλάμε βασικά για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, ήταν φανερό ότι από την αρχή οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ τηρούσαν επιφυλακτική στάση στο όλο θέμα, έχοντας δει τόσα τα μάτια τους τα τελευταία χρόνια με επίδοξους αγοραστές της ΠΑΕ. Για άλλη μια φορά, όπως πέρυσι με τους Άραβες, οι Μεσσίες αποδείχθηκαν... ψευδοπροφήτες. Έτσι, για άλλη μια φορά η στήριξη του κόσμου της ομάδας απαιτείται πιο δυνατή από ποτέ.

πηγη sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου