ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Η Μπεσίκτας πήρε τον εν ενεργεία All Star Ντερόν Γουίλιαμς!

Βόμβα μεγατόνων στο ευρωπαϊκό μπάσκετ καθώς η Μπεσίκτας συμφώνησε με τον Ντερόν Γουίλιαμς και, πλέον, κάνει το σπουδαίο κόλπο για να πρωταγωνιστήσει σε Τουρκία και Eurocup.....

Παράλληλα, ο γκαρντ των Νιου Τζέρσι Νετς είναι το μεγαλύτερο όνομα που έρχεται στα μέρη μας, καθώς το λοκ άουτ στο ΝΒΑ ανοίγει το δρόμο.

Ο σπουδαίος γκαρντ ήταν ο ηγέτης της Γιούτα Τζαζ πριν χαλάσουν οι σχέσεις του με τον Τζέρι Σλόαν και οδηγήσει την ομάδα να τον ανταλλάξει στους Νετς. Εκεί, έχει συμβόλαιο που του δίνει 16 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο, ενώ στο συμβόλαιό του με τους Τούρκους υπάρχει ασφαλώς όρος που τον ελευθερώνει αν λήξει το λοκ άουτ στο «μαγικό κόσμο».

Πέρυσι, η Μπεσίκτας είχε πάρει τον Άλεν Άιβερσον δίνοντας επίσης πολλά χρήματα, φαίνεται πάντως, πως έχει τον τρόπο της να φέρνει ονόματα που κάνουν πάταγο. Κι αν ο AI2 κουβαλούσε μαζί του μία τεράστια ιστορία, ο Γουίλιαμς που πέρυσι είχε 21,3 πόντους και 9,7 ασίστ με τους Γιούτα Τζαζ και 15 πόντους με 12,8 ασίστ ανά αγώνα με τους Νετς, είναι ένας εν ενεργεία All Star που έρχεται στην Ευρώπη.

Κι αυτός επιπλέον, που ανοίγει το δρόμο για άλλους σπουδαίους ώστε να περάσουν τον Ατλαντικό.

πηγη contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου