ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Διάψευση για επεισόδιο με Μπέο

Ανακοίνωση εξέδωσε το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων μέσω της οποίας διαψεύδει ότι ο Αχιλλέας Μπέος είχε επεισόδιο με άλλους κρατούμενους στις φυλακές του Ναυπλίου.....

Συγκεκριμένα μετά την προφυλάκισή του για το σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου μεταφέρθηκε στις φυλακές της πόλης της Αργολίδος όμως φάνηκε πως δεν έτυχε και ιδιαίτερης… υποδοχής.

Σύμφωνα με σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας την Πέμπτη ο Αχιλλέας Μπέος είχε επεισόδιο με άλλους κρατούμενους των προαναφερθέντων φυλακών, κάτι που φαίνεται να μην ισχύει αφού το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας διαψεύδει τα πάντα.



Η σχετική ανακοίνωση:  «Σχετικά με  πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για επεισόδιο που προκλήθηκε στις φυλακές Ναυπλίου και στο οποίο  φέρονταν να εμπλέκονται κρατούμενοι των φυλακών με τον πρώην πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου Αχιλλέα Μπέο, ο διευθυντής των φυλακών  κ. Γ. Μυτάκης  δήλωσε πως τέτοιο επεισόδιο ουδέποτε  έλαβε χώρα».

πηγη sportaction.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου