ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2011

Συνεχίζουν μαζί Γιαννακόπουλοι και "Ζοτς" με μειωμένο μπάτζετ!

Με τους Πάυλο και Θανάση Γιαννακόπουλο στο "τιμόνι" της ΚΑΕ αλλά και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς σην άκρη του πάγκου των "πρασίνων" θα συνεχίσει ο Παναθηναϊκός για ακόμη μία σεζόν. Διοίκηση και προπονητής της πλέον επιτυχημένης ομάδας του ελληνικού αθλητισμού συναντήθηκαν εκ νέου το πρωί της Παρασκευής στα γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ και συζήτησαν για το μέλλον της ομάδας......

Η κατάληξη; Αμφότερες οι πλευρές παραμένουν σε αυτή, αλλά το μπάτζετ θα είναι μιεωμένο "δραστικά", όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η "πράσινη" ΚΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η συνάντηση που αναμενόταν ανάμεσα στη διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και τον προπονητή της ομάδας, Ζέλικο Ομπράντοβιτς πραγματοποιήθηκε σήμερα. Αυτό που διευκρίνισαν o Παύλος Γιαννακόπουλος και  τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, είναι ότι ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να είναι προς πώληση.

Όμως, λόγω του ότι ακόμη δεν έχει βρεθεί ο κατάλληλος αγοραστής, που πληροί τις προϋποθέσεις που έχει θέσει η οικογένεια Γιαννακόπουλου και με βασικό γνώμονα τη μεγάλη αγάπη της για τον Παναθηναϊκό, δεν επιθυμεί να μείνει η ομάδα ακέφαλη. Έτσι, η οικογένεια Γιαννακόπουλου ακόμη και με σημαντικά μειωμένο προϋπολογισμό, θα παραμείνει στην ηγεσία για άλλη μια χρονιά. Είναι κάτι το οποίο θεωρεί υποχρέωση, καθώς δεν υπάρχει τίποτα «χειροπιαστό» σε ότι αφορά την πώληση της ΚΑΕ".


πηγη balla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου