ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

ΑΕΚ - Σκληρό «πόκερ» για Χίλντεμπραντ (vid)

Για την απόκτηση του Τίμο Χίλντεμπραντ καταβάλει η διοίκηση της ΑΕΚ, ώστε να καλύψει το κενό που άφησε στην εστία της «Ένωσης» ο Σεμπάστιαν Σάχα. Η ΑΕΚ φαίνεται να είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον διεθνή Γερμανό τερματοφύλακα, με σκοπό να «ενθουσιάσει» λίγο τον κόσμο της, αλλά και να κάνει την μεγάλη έκπληξη.....
Η πρόθεση του 32χρονου τερματοφύλακα να ρίξει αρκετά τις οικονομικές του απαιτήσεις, ευνοεί τους κιτρινόμαυρους ενώ σημαντικό ρόλο στην συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές θα παίξει η προκαταβολή.

Πάντως, το σενάριο δεν φαντάζει ουτοπικό αν η διοίκηση της ΑΕΚ, καταφέρει να εξασφαλίσει χρήματα για ένα μεγάλο ποσό προτακαβολής, ώστε να κάνει δικό της τον Γερμανό!

Ποιος είναι ο Χίλντεμπραντ

Θεωρήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη Γερμανία. Πολλοί τον χαρακτήρισαν ως τον διάδοχο του Όλιβερ Καν. Το 1999 «ανεβαίνει» στην πρώτη ομάδα της Στουτγκάρδης. Σε αυτή θα μείνει μέχρι το 2007, αγωνιζόμενος σε 221 παιχνίδια. Εκείνη τη σεζόν παίρνει μεταγραφή στη Βαλένθια ως διάδοχος του Σαντιάγκο Κανιθάρες και λίγους μήνες μετά θα κατακτήσει το Κύπελλο Ισπανίας με τις «νυχτερίδες».

Η αποχώρηση του Κούμαν από την τεχνική ηγεσία της Βαλένθια θα φέρει τον Ουνάι Έμερι σε αυτή όμως δεν θα ευνοήσει ιδιαίτερα τον Χίλντεμπραντ, ο οποίος θα αποτελέσει παρελθόν από τους Ισπανούς και το επόμενο καλοκαίρι θα γυρίσει στην πατρίδα του για λογαριασμό της Χόφενχαϊμ έως το 2010.

Θα συνεχίσει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αλλά μόνο για τρία παιχνίδια και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος.

πηγη sportnet.gr

Δείτε τον Χίλντεμπραντ επί τω έργω...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου