ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Άνοιγμα Βαρδινογιάννη για να μην έχει η ΠΑΕ την τύχη του Ερασιτέχνη

Μετά την αδυναμία σύγκλησης νέου διοικητικού συμβουλίου, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αναλαμβάνει πρωτοβουλίες προκειμένου η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να μην έχει την τύχη του Ερασιτέχνη και οδηγηθεί σε λύση πρωτοδικείου.
Η γενική συνέλευση των μετόχων δεν κατάφερε να εκλέξει νέο 20μελες διοικητικό συμβούλιο.....

Οι Νικόλας Πατέρας και Παύλος Γιαννακόπουλος δεν όρισαν εκπροσώπους με αποτέλεσμα να μπλοκάρει η διαδικασία. Το υπάρχον Δ.Σ. παραμένει σε ισχύ και καλείται να ορίσει νέα γενική συνέλευση, ωστόσο καταδεικνύεται πως υπάρχει σαφής απροθυμία από κάποιους μετόχους για τον ορισμό μελών στο διοικητικό συμβούλιο.

Η σημερινή εξέλιξη σε συνδυασμό με τα όσα γίνονται στον ερασιτέχνη, έχει θορυβήσει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και ιδιαίτερα τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Πηγές από την πλευρά του Τζίγκερ, αναφέρουν πως αφενός ο ίδιος δεν πρόκειται να ενεργοποιηθεί και να ασχοληθεί με τον σχεδιασμό της ομάδας και στο πως θα πορευτεί, αφετέρου όμως δεν είναι διατεθειμένος να επιτρέψει να υπάρξει ακυβερνησία που θα οδηγήσει ουσιαστικά την ΠΑΕ σε λύση πρωτοδικείου, αργά ή γρήγορα.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα μπορούσε κάλλιστα να πει δεν ορίζω και εγώ κανέναν στο διοικητικό συμβούλιο και από κει που οι κενές θέσεις ήταν δύο, θα γινόντουσαν 15! Δεν το έκανε όμως.


Αντίθετα στις προθέσεις του είναι να διευρύνει και άλλο το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Τζίγκερ δικαιούται κανονικά 13 θέσεις, ήδη έχει παραχωρήσει 3 θέσεις σε πρόσωπα κοινής αποδοχής (Γιώργος Νίκας, Παναγιώτης Δάβαρης και Λεωνίδας Πολέμης) και η απόφαση του είναι να προχωρήσει σε νέο άνοιγμα στην ευρύτερη παναθηναϊκή οικογένεια, δίνοντας κι άλλες θέσεις. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης μάλιστα είναι διατεθειμένος να μειώσει τις δικές του θέσεις σε έξι που αντιστοιχούν στο 30% των μετοχών της ΠΑΕ.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα περιμένουν επιστολές από ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να μπουν στο νέο διοικητικό συμβούλιο με στόχο να βρεθούν πρόσωπα με κύρος και με εμπειρία. Άλλωστε νωπές είναι οι μνήμες από τους έντονους διαξιφισμούς στις τελευταίες συνεδριάσεις και οι "πράσινοι" θέλουν ένα Δ.Σ. σοβαρό, αντάξιο της ιστορίας του συλλόγου.

πηγη contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου