ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Επιστρέφει στον Εργοτέλη ο Κουτσιανικούλης

Παρελθόν από το ρόστερ του ΠΑΟΚ αποτελεί ο Βασίλης Κουτσιανικούλης. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός θα επιστρέψει στον Εργοτέλη με τη μορφή συνιδιοκτησίας, με τον «δικέφαλο του Βορρά» να εξοικονομεί από την όλη υπόθεση ένα ποσό που αγγίζει τις 500.000 ευρώ.....
Ο παίκτης έφυγε από την προετοιμασία στο Άρνεμ και πλέον οδεύει προς Κρήτη για να υπογράψει στον Εργοτέλη.Στο μεταξύ, πρόβα ενδεκάδας εν όψει της αυριανής φιλικής αναμέτρησης με τη Φορτούνα στο Ντίσελντορφ έκανε το πρωί της Παρασκευής ο Λάζλο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος τεχνικός παρέταξε Μπαλάφα και Σαβίνι στο κέντρο άμυνας, αφήνοντας εκτός του Μαλεζά. Στα άκρα της άμυνας ήταν οι Έτο και Λίνο, με τους Φωτάκη, Αρίας και Ίβιτς να συνθέτουν την τριπλέτα των χαφ και τους Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη αυτή της επίθεσης.

Από κει και πέρα, πρόγραμμα και ενδυνάμωσης ακολούθησαν οι Γκαρσία και Βιτόλο. Ο Ιταλός αμυντικός έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και μετά ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης ενώ o Κρέσιτς ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Παπάζογλου.

πηγη sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου