ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Διαμαντίδης: Θα είναι μια διαφορετική χρονιά

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε αινιγματικός κληθείς να σχολιάσει την κλήρωση των πρωταθλητών Ευρώπης στη φάση των ομίλων της Euroleague. Ο Διαμαντίδης έκανε λόγω για: «διαφορετική χρονιά». Τη συμπαράσταση του κόσμου των πρασίνων από το πρώτο κιόλας ματς ζήτησε ο Ιαν Βουγιούκας.....


Αναλυτικά οι δύο παίκτες είπαν:

Δημήτρης Διαμαντίδης: «Είναι δεδομένο και το λέμε κάθε χρονιά ότι δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες στην Ευρωλίγκα. Το βασικό θέμα για εμάς είναι να δούμε το δικό μας ρόστερ, να ολοκληρωθούν οι κινήσεις στη δική μας ομάδα. Και εννοείται ότι θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα κάνουν και οι αντίπαλοί μας, σε ό,τι αφορά τις δικές τους κινήσεις μέσα στο καλοκαίρι. Κάποιες κινήσεις έχουν γίνει, αλλά πλήρη εικόνα ακόμη δεν έχουμε. Σίγουρα, θα είναι μια διαφορετική χρονιά».

Ίαν Βουγιούκας: «Η κλήρωση αυτή δείχνει τα πρώτα βήματα στην Ευρωλίγκα. Υπάρχουν δυνατοί αντίπαλοι στον όμιλό μας, αλλά είναι πολύ πρόωρο να μιλήσουμε για κάτι σίγουρο και δεδομένο, καθώς ακόμη δεν γνωρίζουμε την ακριβή σύνθεση των ομάδων. Οι περισσότερες κάνουν ακόμη τις κινήσεις τους, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τις τελικές συνθέσεις, για να μπορούμε να είμαστε και πιο ακριβείς στις εκτιμήσεις μας. Έχουμε ομάδες με παράδοση στον όμιλο, ομάδες που γεμίζουν τα γήπεδά τους κι αυτό από μόνο τους λέει πολλά. Σίγουρα θα χρειαστούμε κι εμείς τους φίλους του Παναθηναϊκού δίπλα μας από το πρώτο παιχνίδι».

πηγη nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου