ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

«Θεωρώ ότι η κάθαρση θα προχωρήσει»

Την απόλυτη εμπιστοσύνη του στην ελληνική Δικαιοσύνη, αναφορικά με τα «ύποπτα» ματς, εξέφρασε ο Σοφοκλής Πιλάβιος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΒΗΜΑ» και αποκάλυψε παρέμβαση βουλευτή για ένα πέναλτι!....


«Διαφωνώ με την πρόβλεψη ότι δεν θα γίνει τίποτα. Οσον αφορά στην αθλητική Δικαιοσύνη ο εισαγγελέας έχει τον φάκελο της δικογραφίας, μελετάται, ενώ πήρε απολογίες κατηγορουμένων. Δεν πρέπει να αποδομούμε τη δουλειά που έχει γίνει. Εχει ήδη γίνει εν μέρει κάθαρση. Δεύτερον θεωρώ ότι η κάθαρση θα προχωρήσει. Είτε με εμένα είτε χωρίς εμένα» τόνισε και συμπλήρωσε: «Θα γίνω κακός. Υπάρχει παρέμβαση από πολιτικούς σε όλες τις περιφέρειες. Από την πιο μικρή στην πιο μεγάλη. Με πήρε βουλευτής για ένα πέναλτι»!

Σχετικά με την υπόθεση των «στημένων» αγώνων υπογράμμισε: «Το στοίχημα είναι μεγάλη καταστροφή για το ποδόσφαιρο. Αυτό πρέπει να το δούμε εμείς με την Πολιτεία. Διαφωνώ σαφώς με το θέμα των διαλόγων. Ολοι στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μέχρι και παράγοντας της πιο μικρής ομάδας, μιλάνε, τα ακούει κάποιος και νομίζει ότι κάτι τρομερό γίνεται. Οτι στήνονται και τα πόμολα».
Τέλος στάθηκε στο «φλέγον» θέμα των πλέι οφ της της Football League: «Πρέπει να γίνουν οπωσδήποτε...».

πηγη ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου