ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

«Δεν ξέχασε την μπάλα ο Καστίγιο»

Στην μεγάλη επιθυμία του Νέρι Καστίγιο να επιστρέψει στην εθνική Μεξικού, αναφέρθηκε ο Γιάννης Κόντης, μιλώντας σε μέσο της πατρίδας του 27χρονου επιθετικού.....

«Βλέπω το Copa America και μπορώ να σας εγγυηθώ πως ο Νέρι παίζει καλύτερα από αρκετούς παίκτες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην αποστολή του Μεξικού», σχολίασε ο εκτελεστικός διευθυντής του Άρη και συνέχισε:

«Σχεδόν πάντα μου λέει πως όνειρό του είναι να παίξει ξανά στην εθνική ομάδα του Μεξικού. Πάντα πιστεύουμε πως αυτό το ταλέντο δεν γίνεται να ξέχασε την μπάλα», κατέληξε.

Ποιοι πάνε Καρπενήσι

Τα ονόματα των Πορτίγια, Τσεσνάουσκις, Κουλουχέρη, Αραβίδη και Μενδρινού απουσιάζουν από την λίστα των ποδοσφαιριστών που θα ακολουθήσουν τον Σάκη Τσιώλη στο Καρπενήσι όπου και θα συνεχιστεί από την Παρασκευή η προετοιμασία του Αρη.

Αναλυτικά, η αποστολή:: Καστίγιο, Τσέζαρεκ, Νέτο, Φατί, Μίσελ, Σακάτα, Σολτάνι, Τόχα. Αγγελούδης, Αγτζίδης, Βανγκέλι, Βελλίδης, Γιαννίτσης, Γιαννιώτας, Διούδης, Καζναφέρης, Κανούλας, Καπετάνος, Κατίδης, Κοτσώνης, Λαζαρίδης, Οικονομόπουλος, Παπαζαχαρίας, Πρίττας, Σηφάκης, Κουρέλας, Καράδαης, Γιώρης (οι τρεις τελευταίοι από την Κ20) και ο υπό δοκιμήν Στέλιος Τσοκάνης (από την Αναγέννηση Επανομής).

πηγη sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου