ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Εδώ ο Σισέ, εκεί ο Σισέ, φάντασμα ο Σισέ!

Εκκεντρικός ήρθε, εκκεντρικός φεύγει!
Με τρόπο που φέρει… φαρδιά – πλατιά τη «σφραγίδα» του διαλέγει να αναχωρήσει από την Ελλάδα ο Τζιμπρίλ Σισέ, που ως γνήσιος σταρ αφήνει τους πάντες (!) στη χώρα μας και την Ιταλία, να αναρωτιούνται που ακριβώς βρίσκεται και τελικά πως ακριβώς θα αναχωρήσει για τη Ρώμη;....
 

Παρότι όλοι… οι δρόμοι οδηγούν στην «Αιώνια Πόλη», παρόλα αυτά κανείς δεν είναι βέβαιος αυτή τη στιγμή ποιον από όλους αυτούς τους… δρόμους θα επιλέξει (ή έχει ήδη επιλέξει;) ο Γάλλος σταρ για να φτάσει στην πρωτεύουσα της Ιταλίας!

Αρχικά, όλοι γνώριζαν πως ο Σισέ θα αναχωρούσε για Ρώμη με μία από τα απογευματινές πτήσεις (7/7) και μάλιστα οπαδοί του Παναθηναϊκού έσπευσαν στο αεροδρόμιο για να τον αποχαιρετήσουν και να τον αποθεώσουν.

Ωστόσο, ο Γάλλος δεν φάνηκε ποτέ στο «Ελ. Βενιζέλος», αφήνοντας τους πάντες να ψάχνουν το τι ακριβώς έχει συμβεί.

Προς στιγμή, υπήρξε η εντύπωση πως βρέθηκε η άκρη μέσω του προσωπικού λογαριασμού στο Twitter της κυρίας Τζουντ Σισέ, η οποία αναφέρει «Well finished here & now boarding a ferry 2 another country».

Με αυτούς τους 11... χαρακτήρες (γιατί δεν πρόκειται μόνο για λέξεις), η Τζουντ Σισέ αποχαιρέτισε μέσω twitter την Ελλάδα.

Ωστόσο, η πληροφορία πως ο Γάλλος στράικερ επέλεξε τη λύση του πλοίου για να αποφύγει είτε τη συναισθηματική φόρτιση του αποχαιρετισμού, είτε τις εξηγήσεις για τους λόγους που τον οδήγησαν στον «αντίο», καταρρίπτεται και αυτή, αφού πηγές μέσα από τις Λιμενικές Αρχές της Πάτρας αποκλείουν το ενδεχόμενο να αναχωρήσει απόψε ο Τζιμπρίλ Σισέ για την Ιταλία, μέσω της αχαϊκής πρωτεύουσας, διότι… θα το γνώριζαν και θα είχαν προετοιμαστεί!!!

Την ίδια ώρα, το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται, αφού στην Ιταλία, η Ρώμη «χορεύει» και αυτή στους ρυθμούς του Γάλλου σταρ!!!

Οι ρεπόρτερ που ασχολούνται με τα θέματα της Λάτσιο (και όχι μόνο) γνώριζαν πως ο παίκτης βρισκόταν –ήδη- από το πρωί στην «Αιώνια Πόλη», ωστόσο κανείς δεν είχε έρθει σε οπτική επαφή μαζί του!!!

Αυτό μετέδιδαν ακόμη και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί της πόλης έως και το απόγευμα, με βεβαιότητα για την παρουσία του στην Ιταλία και τη Ρώμη.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες μας από το περιβάλλον των «λατσιάλι», ο ατζέντης του αποκάλυψε πως ο Σισέ έχει ήδη υπογράψει το συμβόλαιό του με την ομάδα της Ρώμης, έναντι «καθαρής» αμοιβής 2,1 εκ. ευρώ για τον ίδιο και 5 εκ. ευρώ αποζημίωσης για τον Παναθηναϊκό.

Συμπληρώνοντας πως ο Σισέ θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ιταλικής ομάδας την ερχόμενη εβδομάδα, οπότε και η αποστολή θα μεταβεί στην περιοχή Αουρότσι Ντιγκατόρε του Βένετο, στην οροσειρά των Αλπεων.

Επί του παρόντος, στον Παναθηναϊκό περιμένουν τον Γάλλο και στην αυριανή, προγραμματισμένη προπόνηση...

Αν μη τι άλλο, ο Σισέ κατάφερε να μπερδέψει τους πάντες και αναχωρεί (;) με εντυπωσιακό τρόπο από την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Ετσι, ακριβώς όπως είχε προσγειωθεί και αποθεωθεί στο «Ελ. Βενιζέλος» στις 25 Ιουνίου του 2009!

πηγη sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου