ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Τελεσίγραφο από Τζίγκερ σε πρίγκιπα


aravasssΟ Βλάσσης Τσάκας με δηλώσεις του είχε αποκαλύψει πως ο πρίγκιπας μέχρι την Τετάρτη(30/11) θα έχει δείξει μέσω τράπεζας τα 15 εκατομμύρια στους ανθρώπους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και πλέον φαίνεται ότι η πλευρά Βαρδινογιάννη έδωσε τελεσίγραφο μέχρι εκείνη την μέρα ώστε να πραγματοποιηθεί η υπόσχεση του εκρποσώπου του πρίγκιπα και να ολοκληρωθεί η συμφωνία.....



Ο οικονομικός έλεγχος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε και πλέον αυτό που απομένει είναι να δείξει ο πρίγκιπας μέσω ξένης τράπεζας τα 15 εκατομμύρια τα οποία στη συνέχεια θα παραμείνουν δεσμευμένα μέχρι την ολοκλήρωση της μεταβίβασης και την αλλαγή του Δ.Σ. Στη συνέχεια ο Αλ Σαούντ θα πρέπει με τον ίδιο τρόπο να δείξει και τα άλλα 55 εκατομμύρια που θα βάλει στην ΠΑΕ σύμφωνα με το προσύμφωνο μέχρι το καλοκαίρι.

Σε περίπτωση που τα χρήματα δεν εμφανιστούν μέχρι την Τετάρτη που λήγει η προθεσμία της ΠΑΕ, τότε το Δ.Σ. θα δώσει την έγκριση στην Arboris Capital να βρει επενδυτή για τον Παναθηναϊκό άμεσα.

Πάντως, την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου αναμένεται να ψηφισθεί στην Βουλή η αλλαγή του αθλητικού νόμου που θα επιτρέπει σε ξένους επενδυτές να αποκτούν μετοχές σε ελληνικούς συλλόγους και με αυτό τον τρόπο θα ανοίξει διάπλατα η πόρτα για την απευθείας απόκτηση των μετοχών από τον πρίγκιπα.

πηγη sportsview.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου