ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

"Θέλουμε βελτίωση στην τελική προσπάθεια"


Boloni

Ο Λάσλο Μπόλονι, στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος του αγώνα με την Κέρκυρα, στάθηκε στην αδυναμία της ομάδας να τελειώσει σωστά τις φάσεις που δημιούργησε και την επιθετική νωχελικότητα....


Τα όσα είπε ο Ρουμάνος:

"Η πρώτη μου σκέψη είναι ότι κάποια λάθη μας έκαναν την εμφάνισή τους δύο και τρεις φορές στο παιχνίδι. Σκέφτηκα την επιθετικότητά μας και την αποτελεσματικότητά μας. Πρέπει να κάνουμε μία πολύ πιο επιθετική κατοχή της μπάλας, να κάνουμε πιο αποτελεσματικές τις τελικές πάσες και να βελτιώσουμε το ένας εναντίον ενός. Αυτό σημαίνει για μένα να είσαι επιθετικός όταν βρίσκεσαι μπροστά. Με αυτό τον τρόπο πλησιάζεις πιο εύκολα στη νίκη. Και με τον Εργοτέλη και με τον ΟΦΗ αλλά και σήμερα, είχαμε επιθετική παρουσία, αλλά όχι όπως έπρεπε για να νικήσουμε.

Ξέρουμε ότι όλοι οι αντίπαλοι έχουν αμυντικούς προσανατολισμούς. Δε μου άρεσε το πρώτο ημίχρονο. Μου άρεσε πολύ περισσότερο το δεύτερο , αν εξαιρέσουμε την τελική προσπάθεια. Θα προσπαθήσω να βρω τα θετικά στοιχεία.

Για μένα είναι σημαντικό ότι ο Κλάους φαίνεται να επιστρέφει στην ομάδα. Πιστεύω ότι το παιχνίδι του Κοντρέρας στο κέντρο δεν ήταν κακό, μας έδωσε δύναμη. Ο Φωτάκης ήταν βελτιωμένος, ο Σταφυλλίδης συνέχισε τις καλές εμφανίσεις κυρίως στο δεύτερο μέρος. Το τελικό μου συμπέρασμα είναι ότι η νοοτροπία μας πρέπει να φτάσει σε κορυφαίο επίπεδο για να αποδίδουμε βάσει των απαιτήσεων της ομάδας".

Για τις εσωτερικές αλλαγές στην ενδεκάδα, υποστήριξε: "Δύο ήταν οι παίκτες που άλλαξαν θέση. Ο Κοντρέρας από τον οποίο είμαι ικανοποιημένος για την παρουσία του στο κέντρο. Ο δεύτερος ήταν ο Αθανασιάδης που έπαιξε δεξιά. Δεν είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή του δεξιά. Ήθελα να υποστηρίζει τις ανόδους του Έττο.

Ο Έττο δεν ήταν καλά, δεν ήταν 100% έτοιμος για τον αγώνα, τον αντικατέστησα όπως και ο Αθανασιάδης πέρασε στην επίθεση. Με την ευκαιρία, να πω ότι ο Ετό στη Μπαρτσελόνα έπαιζε στράικερ και στην Ίντερ έπαιξε στα πλάγια. Το δοκιμάσαμε αυτό καθώς έχουμε τον Παπάζογλου που είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι. Δε νομίζω ότι αξίζει τόση κουβέντα αυτή η εσωτερική μετακίνηση του Αθανασιάδη στα δεξιά".

Για τις επιλογές του Ίβιτς να βγαίνει στα πλάγια, σημείωσε: "Δε με θυμώνουν τέτοιου είδους πράγματα. Ο Ίβιτς έβγαινε δεξιά, αλλά ερχόταν άλλος παίκτης στη θέση του. Προσπάθησε να κάνει σέντρες, κάποιες ήταν καλές. Αυτά συμβαίνουν μέσα στον αγώνα".

Για τις αρκετές βαθμολογικές απώλειες μέχρι τώρα, είπε: "Είναι μία πολύ δύσκολη σεζόν. Θα ήθελα να είμαι πρώτος. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να μιλήσουμε για πρωτιά. Πρέπει να δώσουμε απαντήσεις και λύσεις σε άλλα προβλήματα".

πηγη paokmania.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου