ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Απ' το αεροδρόμιο κατευθείαν γήπεδο

Την ώρα που το θέμα της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ δείχνει ότι οδεύει προς την τελική ευθεία (κι αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά μέχρι την Τετάρτη, την ημέρα δηλαδή που -βάσει του MoU- πρέπει να «παρουσιαστούν» σε τραπεζικό λογαριασμό τα 15 εκατ. ευρώ που έχουν συμφωνηθεί), η πλευρά του Σαουδάραβα επενδυτή προχωράει σε κινήσεις της...
επόμενης μέρας (εφόσον βεβαίως ολοκληρωθεί το deal), φέρνοντας σήμερα στην Αθήνα, για εκ του σύνεγγυς συζητήσεις, τον αδερφό του Ροναλντίνιο, Ρομπέρτο Ασίς ντε Μορέιρα.

Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος παίκτης και ατζέντης του «R10» αναμένεται στην Αθήνα με πτήση από το Μιλάνο λίγο μετά τις 3 κι από εκεί θα μεταβεί κατευθείαν στο Ολυμπιακό Στάδιο, προκειμένου να συναντηθεί με τον Βλάσση Τσάκα και να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ.

Εφόσον δεν αλλάξει κάτι στον αρχικό προγραμματισμό, μετά το ματς ο Ασίς και ο Βλάσσης Τσάκας θα τα πουν πολύ πιο αναλυτικά (πιθανότατα σε δείπνο μακριά από τα φώτα και τις κάμερες), προκειμένου ο τελευταίος να του αναλύσει το πλάνο αλλά και την πρόταση που έχει κατά νου η πλευρά του Σουλτάν Αλ Σαούντ για τον διάσημο αδερφό του, εφόσον ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με την οικογένεια Βαρδινογιάννη και έλθει στην κατοχή του Σαουδάραβα επενδυτή η «πράσινη» ΠΑΕ.
«Στις πρώτες επαφές που έχουμε κάνει είδαμε ότι υπάρχει θετική διάθεση από την πλευρά του Ροναλντίνιο. Πιστεύουμε ότι είναι μία μεγάλη μεταγραφή που μπορεί να γίνει, εάν οι συζητήσεις μπουν σε σωστά καλούπια» έλεγαν χθες χαρακτηριστικά για το θέμα συνεργάτες του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ, δείχνοντας αρκετά αισιόδοξοι.

Από εκεί και πέρα, στο ιδιοκτησιακό κομμάτι, αύριο το μεσημέρι ο Τσάκας αναμένεται να πάρει στα χέρια του το τελικό πόρισμα του οικονομικού και νομικού ελέγχου που πραγματοποίησαν τις τελευταίες δύο εβδομάδες στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο δικηγόρος Παναγιώτης Πετρόπουλος, ο οικονομικός σύμβουλος Αναστάσιος Μπερέτας και οι ορκωτοί λογιστές.

Το πόρισμα θα φύγει αμέσως για την Τζέντα, προκειμένου να το επεξεργαστούν και σύμβουλοι του πρίγκιπα Σουλτάν, ξεκινώντας παράλληλα τις διαδικασίες για τη μεταφορά, την «εμφάνιση» και τη δέσμευση των 15 εκατ. ευρώ σε λογαριασμό που θα «συνδέεται» με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Επίσης, από αύριο θα ξεκινήσει και ο προγραμματισμός για την άφιξη του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ και των Σαουδαράβων συνεργατών του στην Αθήνα, η οποία προσδιορίζεται χρονικά για την Τετάρτη, προκειμένου να είναι παρόντες στα τελικά στάδια μέχρι την ολοκλήρωση του deal.

πηγη sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου