ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Τι κι αν επιστρέψει ο Ντιόγο…

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε φέρεται να σκέφτεται την επιστροφή του Ντιόγο στον Ολυμπιακό. Στο πρόσφατο παρελθόν και άλλοι παίκτες γύρισαν πίσω στο λιμάνι μετά από δανεισμό τους, αλλά…


Η καριέρα του Ντιόγο δεν είχε την εξέλιξη που όλοι θα περίμεναν. Ακόμη και στη Βραζιλία δεν κατάφερε να βρει τον πραγματικό του εαυτό. Οι «ερυθρόλευκοι» τον έδωσαν δανεικό για να συνετιστεί και να γίνει καλύτερος. Ωστόσο, αυτό δεν έχει γίνει και πλέον φαίνεται ότι του δίνουν άλλη μία ευκαιρία, σκεφτόμενοι να τον πάρουν πίσω στην Ελλάδα.
 
Στο παρελθόν, υπήρχαν και άλλοι παίκτες που ο Ολυμπιακός δάνεισε και πίστευε ότι μπορούν να επιστρέψουν καλύτεροι, αλλά δεν του βγήκαν και αποτέλεσαν παρελθόν. Πολλοί φίλοι των «ερυθρόλευκων» θα φοβούνται ότι κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί και με τον Ντιόγο…
 
Το sday.gr παρουσιάζει χαρακτηριστικές περιπτώσεις παικτών που δόθηκαν δανεικοί από τον Ολυμπιακό, επέστρεψαν, αλλά ήταν… ωσεί παρόντες!
 
Μία έτσι, μία αλλιώς!
 
Ο Ραούλ  Μπράβο δεν ξεκίνησε όπως όλοι θα περίμεναν την καριέρα του στον Ολυμπιακό, όταν το καλοκαίρι του 2007 έπαιρνε μεταγραφή από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Είχε ασταθή απόδοση και σύντομα βρέθηκε σε δυσχερή θέση. Τον Ιανουάριο του 2009 δόθηκε δανεικός στη Νουμάνθια. Επέστρεψε το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς, έπαιξε κάποια καλά παιχνίδια, αλλά αποτέλεσε παρελθόν τον Αύγουστο του 2011.
 
Έπαιζε όταν ήθελε
 
Ο Κριστιάν Ραούλ Λεντέσμα πήγε με μεγάλες περγαμηνές στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2007. Μάλιστα, βρισκόταν και στις επιλογές της εθνικής Αργεντινής. Ωστόσο, στον Πειραιά, έμοιαζε να επιλέγει αγώνες και έπαιζε καλά μόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δόθηκε δανεικός το καλοκαίρι του 2008 στη Σαν Λορέντσο, κυρίως για να αδειάσει μια θέση ξένου στο ρόστερ, ενώ πέρσι έφυγε οριστικά χωρίς να αφήσει το στίγμα του.
 
Πολύ ασταθής για να στεριώσει…
 
Ο Ματ Ντάρμπισιρ αποκτήθηκε ως δανεικός από τη Μπλάκμπερν στις αρχές του 2009 και οι εμφανίσεις του ώθησαν τον Ολυμπιακό να τον αγοράσει. Ωστόσο, η συνέχειά του δεν ήταν ανάλογη, αλλά το νεαρό της ηλικίας του, του έδινε το άλλοθι της περεταίρω εξέλιξης και για αυτό το λόγο, δόθηκε δανεικός στη Μπέρμιγχαμ το καλοκαίρι του 2010, αλλά δεν έγινε καλύτερος και έφυγε φέτος.
 
Από τεχνική… μπαλάρα!
 
Ο Φέλιξ Μπόρχα ήταν η επιλογή του Τροντ Σόλιντ το καλοκαίρι του 2007 για την επιθετική γραμμή των «ερυθρόλευκων». Ωστόσο, οι εμφανίσεις του ήταν ιδιαίτερα απογοητευτικές συγκριτικά με το ντόρο που είχε γίνει κατά την άφιξή του στο λιμάνι. Δόθηκε δανεικός στη Μάιντζ έναν χρόνο μετά, όπου πήγε σχετικά καλά, σκοράροντας αρκετές φορές, αλλά μετά και τη φυγή του Σόλιντ, ο Ερνέστο Βαλβέρδε το 2008 δεν τον ήθελε πίσω, με τον γερμανικό σύλλογο να τον αγοράζει.
 
Αριστερός μπακ ή χαφ;
 
Ο Λεονάρντο είχε πιάσει λιμάνι τον Ιανουάριο του 2008 από την Πορτουγκέζα, με τον Ολυμπιακό να παίρνει πολύ καλές συστάσεις από τον… συμπαίκτη του εκεί Ντιόγο! Τότε είχε πάει να τον δει και ο Ανδρέας Νινιάδης, δίνοντας το OK για την απόκτησή του. Ξεκίνησε ως αριστερός μπακ, έπαιξε και ως χαφ και το καλοκαίρι του 2010 δόθηκε δανεικός στην Ιντερνασιονάλ, από την οποία δεν επέστρεψε… ποτέ, καθώς το καλοκαίρι του 2011 έμεινε ελέυθερος.
 
Περίπτωση… Ντιόγο!
 
Ο Κώστας Μήτρογλου, αγωνίζεται εδώ και περίπου έναν χρόνο δανεικός σε Πανιώνιο και Ατρόμητο διαδοχικά, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Κάποια στιγμή θα επιστρέψει και αυτός.
 
Στο παρελθόν είχαν δοθεί δανεικοί και οι φέρελπις Άρης Σοϊλέδης, Γιώργος Κατσικογιάννης και Κώστας Μενδρινός, τους οποίους πίστευε ο Ολυμπιακός, χωρίς ωστόσο να δουν άσπρη μέρα κατά την επιστροφή τους στον Πειραιά και πλέον να συνεχίζουν αλλού την καριέρα τους.
 
πηγη sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου