ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Ο Θωμάς Μαύρος για πρόεδρος!

Δημοσίευμα θέλει τον Νοτιά να έχει πάρει τις αποφάσεις του και μαζί με τον Θ(ε)ωμά να δίνει πόστο στους Τσιάρτα και Μανωλά...
Χωρίς λύση, αλλά με διοικητικό πλάνο για την επόμενη μέρα, φέρεται να έρχεται στην χώρα μας ο Νίκος Νοτιάς ενόψει της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ την προσεχή Παρασκευή. Ο μεγαλομέτοχος της εταιρίας, σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportday» φαίνεται πως έχει αποφασίσει να κάνει δεκτές τις παραιτήσεις των νυν διοικούντων και να βάλει στη θέση τους ανθρώπους που έχουν γράψει ιστορία με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, τρία είναι τα πρόσωπα στα οποία έχει απευθυνθεί άνθρωπος εμπιστοσύνης του Χιώτη εφοπλιστή και πρόκειται για τους Θωμά Μαύρο, Βασίλη Τσιάρτα και Στέλιο Μανωλά.
Ο πρώτος προορίζεται για πρόεδρος, ο δεύτερος για τεχνικός διευθυντής (αντί του Γκρέταρσον) και ο τρίτος για γενικός αρχηγός (αντί του Βασίλη Δημητριάδη). Και οι τρεις τους δείχνουν «ζεστοί» σε ένα τέτοιο εγχείρημα, έχοντας παράλληλα λάβει ήδη κάποιες διαβεβαιώσεις. Μάλιστα, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά έχουν κάνει και τις πρώτες κινήσεις τους, έχοντας επιδιώξει να συναντηθούν με τον Δημήτρη Μελισσανίδη για να δουν αν έχει διάθεση να συνδράμει οικονομικά, δίχως μέχρι στιγμής οι προσπάθειες τους να έχουν ευοδωθεί.

Πηγή:aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου