ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Νοκ άουτ και ο Φουστέρ!

Το νέο... θύμα τραυματισμού στου Ρέντη είναι ο Νταβίντ Φουστέρ με τις εξετάσεις του να δείχνουν θλάση στον προσαγωγό δεξιά. Ο χρόνος αποκατάστασης του Ισπανού παίκτη του Ολυμπιακού εκτιμάται πως θα είναι τουλάχιστον δύο εβδομάδες, που σημαίνει πως χάνει Δόξα Δράμας, Παναιτωλικό και Άρσεναλ...
Δεν προλαβαίνει να μετράει απώλειες στον Ολυμπιακό ο Ερνέστο Βαλβέρδε! Η μαγνητική τομογραφία που έκανε την Τρίτη στο θεραπευτήριο Metropolitan ο Νταβίντ Φουστέρ διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση στον προσαγωγό δεξιά. Ο χρόνος αποκατάστασης του ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα επανεξετάζεται σε καθημερινή βάση, υπολογίζεται τουλάχιστον στις δύο εβδομάδες.
Στην τελευταία προπόνηση πριν από τον αγώνα με την Δόξα Δράμας προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα ο Παπάζογλου, ενώ ο Ορμπάιθ ακολούθησε μέρος της προπόνησης της ομάδας και στην συνέχεια πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γήπεδο. Ο Γέστε έκανε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο.
Ο Μακούν συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί και το οποίο περιλαμβάνει φυσικοθεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο. Ο Μέλμπεργκ ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο και στο γήπεδο. Σχετικά με τον Φέισα, που υποβλήθηκε σε αρθροσκοπική αποκατάσταση του τραυματισμού που αντιμετώπιζε στο γόνατο, θα επιστρέψει την Τετάρτη από την Γερμανία και θα ξεκινήσει πρόγραμμα αποκατάστασης.
Η αποστολή
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Κοστάντσο, Μέγιερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Ζαραδούκας, Μαρκάνο, Χολέβας, Μοντέστο, Αμπντούν, Ποτουρίδης, Χαβίτο, Μόνχε, Ιμπαγάσα,, Φετφατζίδης, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς. Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Δασκαλάκης, Βαλεριάνος, Παπάζογλου, Ορμπάιθ, Μακούν, Γέστε, Φουστέρ, Μέλμπεργκ, θα προπονηθούν ή θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν την Τετάρτη (στις 10:30 το πρωί).

πηγή:gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου