ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Η Γκλάντμπαχ για Μανωλά!

Αυτή είναι η ομάδα από την Μπουντεσλίγκα που ενδιαφέρεται «ζεστά» για την απόκτηση του νεαρού κεντρικού αμυντικού...
Μεταγραφικές σειρήνες και μάλιστα με έντονο ενδιαφέρον υπάρχουν από τη Γερμανία, για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά. H ομάδα από τη Μπουντεσλίγκα εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του νεαρού κεντρικού αμυντικού της ΑΕΚ και δεν αποκλείεται στην μεταγραφική περίοδο του Γενάρη να έρθει σε επαφή με τη διοίκηση της Ένωσης για να συζητήσουν σε πιο ουσιαστικές βάσεις. Όπως αναφέρουν κάποιες άλλες πηγές, που επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον των Γερμανών, ο σύλλογος που ενδιαφέρεται για τον Μανωλά, είναι η Γκλάντμπαχ. Η πρωτοπόρος (ισοβαθμεί με την Ντόρτμουντ στην κορυφή), αυτή τη στιγμή, ομάδα του γερμανικού πρωταθλήματος, θεωρεί ότι ο 20χρονος άσος της ΑΕΚ μπορεί να εξελιχθεί και έχοντας ενημερωθεί ότι δεν θα κοστίσει πολλά χρήματα, σκέφτονται να προχωρήσουν στην απόκτησή του.
Ήδη η διοίκηση της Γκλάντμπαχ, μέσω ατζέντηδων, γνωρίζει και την οικονομική κατάσταση της Ένωσης και το γεγονός πως το συμβόλαιο του Μανωλά λήγει το προσεχές καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει πως έχουν δύο δυνατά διαπραγματευτικά ατού. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο μόνος που ακόμα δεν έχει δώσει το «ok» για να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις, είναι ο Λουσιέν Φάβρ. Ο 54χρονος Ελβετός προπονητής δεν έχει παρακολουθήσει όσο θα ήθελε τον Μανωλά και για αυτό έχει ζητήσει DVD ώστε να έχει ολοκληρωμένη εικόνα και εν συνεχεία να κάνει την εισήγησή του. Βεβαίως, το γεγονός πως η Γκλάντμπαχ ενδιαφέρεται για τον Μανωλά δεν σημαίνει πως τον έχει «κλείσει».
Ο παίκτης έχει συμφωνήσει προφορικά με την ΑΕΚ και αν υπάρξει κάποια θετική αλλαγή στα διοικητικά και η ομάδα μπορέσει να του προσφέρει τις 150.000 ευρώ προκαταβολή που έχει ζητήσει, αλλά και ο ίδιος νιώσει «ασφαλής» για την... επόμενη μέρα, τότε δεν αποκλείεται το ενδιαφέρον αυτό να παραμείνει φιλολογικό. Ειδάλλως θα είναι στο χέρι του ίδιου για την απόφαση που θα πάρει.

πηγή:aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου