ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Η ανάλυση της ήττας

Σε πολύ κακή βραδιά βρέθηκε ο Παναθηναικός, με τους περισσότερους παίχτες να μην αποδίδουν τα αναμενόμενα, καθώς η κούραση από τον αγώνα με την Μάλαγα ήταν εμφανής...
Ο Παναθηναικός από τα μέσα του αγώνα έχασε τον έλεγχο και το καθαρό μυαλό, με αποτέλεσμα να μην ελέγχει τον ρυθμό του.
Αντίθετα οι παίκτες της Καβάλας έτρεξαν τον ΠΑΟ, ποντάροντας στην εξάντληση από τον μεσοβδόμαδο αγώνα για την Euroleague και το κατάφεραν, καθώς οι πράσινοι δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν.
Στην ήττα ασφαλώς συνέβαλε και η μέτρια εμφάνιση του Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος αν και κουρασμένος έπαιξε 30 λεπτά, πέτυχε 6 πόντους, αλλά δεν κατάφερε να σώσει για δεύτερη φορά την παρτίδα.
Στην αντίπερα όχθη, ο γκαρντ της Καβάλας, Μάικ Τέιλορ αγωνίστηκε 31 λεπτά, πετυχαίνοντας 22 πόντους και συμβάλλοντας τα μέγιστα στη μεγάλη νίκη της ομάδας του.
Οι πράσινοι αν και δεν ευστοχούσαν από την γραμμή του τριπόντου, βασίστηκαν εκεί για να μειώσουν γρήγορα την διαφορά, ως αποτέλεσμα της έλλειψης καθαρού μυαλού.
Ένας άλλος παράγοντας όμως που οδήγησε τον ΠΑΟ στην πρώτη του ήττα ήταν η αστοχία από την γραμμή των βολών, μιας και αστόχησαν σε 10.
Οι πράσινοι μπόρει να είχαν για ακόμη μία φορά επιθετική πολυφωνία, όμως οι μόνο 8 ασίστ καταδεικνύουν την έλλειψη ομαδικότητας στην ομάδα στο προχθεσινό παιχνίδι, γεγονός που προβλημάτισε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Μια τέτοια ήττα ωστόσο για τον Παναθηναικό αυτή τη χρονική περίοδο μπορεί να χαρακτηριστεί ακόμα και ευεργετική, καθώς τα οφέλη της συγκεκριμένης ήττας ίσως αποβούν σημαντικότερα, από ότι τα οφέλη μιας ενδεχόμενης νίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου