ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2011

It's a kind of Magic! (video)

Το ΝΒΑ επιτέλους αρχίζει στις 25 Δεκεμβρίου και οι "Ρετρό Ιστορίες" φέρνουν πρόωρα Χριστούγεννα με ένα τετράλεπτο βίντεο του Magic Johnson. Του καλύτερου playmaker στην ιστορία του μπάσκετ και του μοναδικού ανθρώπου που έκανε συμπαίκτες και αντιπάλους να χαμογελούν. Ποιος μπορεί να αντισταθεί εξάλλου στη μαγεία...
Μπορεί σήμερα όλοι στο ΝΒΑ να ασχολούνται με το κατά πόσο ο ΛεΜπρόν μπορεί να συγκριθεί με τον Τζόρνταν ή αν ο Κόμπι μπορεί να ξεπεράσει τον Air, όμως το κυρίαρχο debate ανάμεσα στους μπασκετικούς είναι άλλο και προφανώς δεν αφορά τα κατορθώματα των... σύγχρονων δελφίνων, αλλά τη θέση του Μάτζικ Τζόνσον στα βιβλία της ιστορίας. Για πολλούς φιλάθλους, ο καλύτερος όλων των εποχών έχει τα αρχικά "M.J." με τη διαφορά ότι το "Μ" δεν παραπέμπει στο "Michael", αλλά στο "Magic", ενώ το "J" είναι το αρχικό του "Johnson".
Κάποτε ο Πατ Ράιλι, απαντώντας στην ερώτηση για την καλύτερη 5άδα όλων των εποχών είπε: "Θα διάλεγα έναν Μάτζικ Τζόνσον 1,90, έναν Μάτζικ Τζόνσον 1,96, έναν Μάτζικ Τζόνσον 2 μέτρα, έναν Μάτζικ Τζόνσον 2,08 και έναν Μάτζικ Τζόνσον 2,13". Ο ίδιος ο Μάτζικ βέβαια έχει πολλές φορές τονίσει ότι η θέση του κορυφαίου όλων των εποχών χοράει μόνο έναν και το όνομα αυτού Μάικλ Τζόρνταν.
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και βγάλτε -χαμογελώντας πάντα- τα συμπεράσματά σας...


πηγή:gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου