ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Σάλος με τα σχόλια Μπάρτον για Σπιντ!

 Ο μέσος της ΚΠΡ χαρακτήρισε στο twitter την αυτοκτονία ως τραγική και εγωιστική πράξη, με πολλούς φιλάθλους να το εκλαμβάνουν αυτό ως υπονοούμενο για το χαμό του Ουαλού προπονητή...


Λίγες ώρες μετά την είδηση του τραγικού χαμού του Σπιντ, ο Μπάρτον έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης:
«Η αυτοκτονία είναι ένα μείγμα από την πιο τραγική, τη πιο εγωιστική, την πιο τρομερή (και θέλω να πιστεύω αποτρέψιμη) πράξη που υπάρχει. Σίγουρα δεν φαίνεται να ταιριάζει με το χαρακτήρα του, αλλά και πάλι, δεν είμαι σε θέση να μιλήσω. Αισθάνομαι απαίσια για τα παιδιά του, την οικογένειά του και τους φίλους του».
Η αντίδραση του κόσμου ήταν άμεση και αρκετοί ήταν αυτοί που επιτέθηκαν στον Μπάρτον για αυτά που έγραψε, τονίζοντας ότι είναι προσβολή να μιλά έτσι για τον Σπιντ.
Ο ίδιος ο Άγγλος μέσος αρνείται να απολογηθεί, αφού «μια μικρή πλειοψηφία, ως συνήθως, διαφωνεί με αυτό που» έγραψε. «Αν το διαβάσουν προσεκτικά ή αν είχαν το μισό μυαλό που απαιτείται θα το είχαν καταλάβει», προσέθεσε ο άσος της ΚΠΡ.
πηγή:sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου