ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Πρωτάθλημα… 364 ταχυτήτων!

Νέα πρόσωπα, γνώριμες προσωπικότητες και ταλέντα που ξεπροβάλλουν για ακόμη μία χρονιά!
Στις πρώτες 12 αγωνιστικές, η Σούπερ Λίγκα έχει δώσει την ευκαιρία σε εκατοντάδες ποδοσφαιριστές να δείξουν την αξία τους και να βοηθήσουν τις ομάδες τους να πετύχουν τους στόχους τους!

Κάνοντας ένα σύντομο υπολογισμό, συνολικά όλοι οι σύλλογοι της Σούπερ Λίγκας έχουν χρησιμοποιήσει 364 ποδοσφαιριστές! Σε αυτή την κατηγορία υπολογίζονται: Πρώτον, όσοι έχουν παίξει μόνο στο πρωτάθλημα και δεύτερον, λαμβάνοντας υπ’ όψη τη συμμετοχή τους στο γήπεδο. Είτε έπαιξαν ένα λεπτό, είτε ολόκληρο το παιχνίδι (όχι όσοι ακολούθησαν απλά την αποστολή και δεν πάτησαν μέχρι στιγμής χορτάρι)!

Πάνω- κάτω οι περισσότεροι σύλλογοι έχουν δώσει την ευκαιρία, κατά Μέσο Όρο σε παραπάνω από 20 παίκτες. Πρώτη ομάδα σε χρησιμοποίηση ποδοσφαιριστών είναι ο Άρης! Τόσο ο Σάκης Τσιώλης, όσο και ο Μίχαλ Πρόμπιερζ έχουν περάσει στον αγωνιστικό χώρο 29 παίκτες,  ενώ ακολουθεί στη δεύτερη θέση ο Παναθηναϊκός με 25!

Η ομάδα με τους λιγότερους «εκπροσώπους» της στο γήπεδο είναι ο Λεβαδειακός! Οι Βοιωτοί έχουν εμπιστευτεί θέση στο χορτάρι μόλις σε 17 ποδοσφαιριστές.

Δείτε πόσοι παίκτες από κάθε ομάδα έχουν συμμετάσχει έστω και σε ένα λεπτό στη Σούπερ Λίγκα:
Ολυμπιακός: 23
Παναθηναϊκός: 25
ΑΕΚ: 24
ΠΑΟΚ: 25
Άρης: 29
Εργοτέλης: 23
Ξάνθη: 20
Πανιώνιος: 21
Aτρόμητος: 20
Κέρκυρα: 22
Αστέρας Τρίπολης: 24
ΠΑΣ Γιάννινα: 23
Παναιτωλικός: 23
ΟΦΗ: 23
Δόξα Δράμας: 22
Λεβαδειακός: 17

Πηγή:sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου