ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

O Ρέγες... τρώει Ριέρα;

Τις τελευταίες του μέρες στο ρόστερ της Γαλατασαράι ενδέχεται να διανύει ο Άλμπερτ Ριέρα! Ο λόγος; Η «τσιμ- μπομ» βρίσκεται μια ανάσα από τον Χοσέ Αντόνιο Ρέγες!
Ο πρόεδρος της ομάδας, Αϊσάλ Ουνάλ έκανε άνω- κάτω τη γειτονική χώρα, καθώς ανακοίνωσε ότι ήρθε σε πλήρη συμφωνία με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την αγορά του διεθνούς μεσοεπιθετικού! «Συναντηθήκαμε με τον Ρέγες και εάν ο Φατίχ Τερίμ ανάψει το πράσινο φως, ο παίκτης ίσως να έρθει εδώ αύριο! Το κόστος δεν είναι πρόβλημα. Το θέμα είναι πότε χρειαζόμαστε τον Ρέγες. Θα αποφασίσει ο προπονητής», τόνισε!
Στην Ισπανία, η «Εl Mundo Deportivo» αποκαλύπτει ότι η προσφορά της τουρκικής ομάδας άγγιξε τα 4εκατ. ευρώ. Το μοναδικό ερώτημα πλέον είναι πότε θα ενταχθεί ο ποδοσφαιριστής στην ομάδα. Αρχικά είχε ακουστεί πως θα έπαιρνε το αεροπλάνο για μόνιμη εγκατάσταση στην Τουρκία το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά οι διοικούντες και το τεχνικό τιμ σκέφτονται σοβαρά να τον εντάξουν στο δυναμικό τους τον ερχόμενο Ιανουάριο»!
Όπως γράψαμε παραπάνω, οι γείτονές μας δεν… χαμπαριάζουν από τις αποτυχημένες μεταγραφές των Ισπανών. Τα τελευταία  χρόνια εννέα Ίβηρες παίκτες και προπονητές έχουν… προσγειωθεί στην Τουρκία, αλλά δεν ανταπεξήλθαν στις προσδοκίες. Τα παραδείγματα πολλά… Γκούτι, Ριέρα, Αραγονιές, Ντελ Μπόσκε, Γκουίθα, Χουανφράν, Χοσίκο, Βαρέλα και Μεχία!

Πηγή:sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου