ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Ανακοίνωση - φωτιά των παικτών της ΑΕΚ

Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης με κοινή τους ανακοίνωση ενημερώνουν τον κόσμο για την κατάσταση στην ομάδα, επιβεβαιώνοντας ότι έχουν φτάσει στα όριά τους, καλώντας για άμεση και βιώσιμη λύση στην ομάδα - Διαβάστε όλη την ανακοίνωση...
Με ανακοίνωση - φωτιά, αλλά κυρίως με σεβασμό απέναντι στην ιστορία και το όνομα αυτής της ομάδας, οι παίκτες της ΑΕΚ εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση, με την οποία μιλούν ξεκάθαρα για την κατάσταση στο σύλλογο. Στην ουσία απαιτούν άμεση και βιώσιμη λύση στα οικονομικά της ομάδας, αφού αναφέρουν ξεκάθαρα για βιοποριστικό πρόβλημα ορισμένων εξ αυτών. Αναλυτικά όλη η ανακοίνωση:
"Επειδή πολλά λέγονται και γράφονται καθημερινά, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα.
Είναι σε οριακό σημείο και οι αντοχές μας εξαντλούνται. Κάναμε μεγάλη υπομονή, μέσα σε ένα κλίμα αβεβαιότητας, περιμένοντας το αποτέλεσμα της Γενικής Συνέλευσης της προηγούμενης εβδομάδας.
Τελικά, λύση δεν βρέθηκε. Αντί αυτού μας ζητήθηκε για πολλοστή φορά κι άλλη υπομονή.
Δυστυχώς αρκετοί ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν πλέον βιοποριστικό πρόβλημα. Παρόλα αυτά η προσπάθειά μας συνεχίζεται και θα συνεχιστεί με γνώμονα το καλό της ΑΕΚ και μόνο.
Απαιτούμε άμεση και βιώσιμη λύση για την αγαπημένη μας ομάδα. Αυτή είναι μια πρώτη αντίδραση και ευχόμαστε να είναι η τελευταία.
Καλούμε όλους να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, όπως αρμόζει στην ιστορία και το όνομα αυτής της ομάδας".

Πηγή;aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου