ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Εγκώμια για Φετφατζίδη

Εκτενή αναφορά στον διεθνή μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού Γιάννη Φετφατζίδη αφιερώνει ο γαλλικός Τύπος, με αφορμή το υπέροχο γκολ, που πέτυχε στο προ δύο εβδομάδων θρίαμβο των «ερυθρόλευκων» στο «Βελοντρόμ» απέναντι στην Μαρσέιγ...
Μπορεί η Μαρσέιγ να παρουσιάζει σημάδια αγωνιστικής ανάκαμψης μετά τις δύο τελευταίες της νίκες και ιδιαίτερα το ευρύ 3-0 επί της Παρί Σεν Ζερμέν  ωστόσο, οι Μασσαλοί ακόμη δεν έχουν ξεχάσει το γκολ, που πέτυχε ο Γιάννης Φετφατζίδης στην πρόσφατη εκτός έδρας νίκη του Ολυμπαικού απέναντι στην Μαρσέιγ.
Όπως επίσης και την ...ζημιά που προκάλεσε στην ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν, όσον αφορά τη προσπάθειά της για πρόκριση στους «16» του ΤσάμπιονςΛιγκ.
Η ιστοσελίδα «supersport.com», στην οποία δόθηκε το καλό κλίμα από τα τελευταία επιτυχή αποτελέσματα της ομάδας του Ντιντιέ Ντεσάν. Αναφέρθηκε στο εντυπωσιακό γκολ του 20χρονου διεθνούς μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού.
«Η Μαρσέιγ είχε και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League δική της μέχρι 8 λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό», σημειώνεται από το ξένο σάιτ και αναφέρεται στον 20χρονο διεθνή μεσοεπιθετικό των «ερυθρόλευκων»: «Ωστόσο, της έκοψε τη φόρα με το γκολ του ο Φετφατζίδης. Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με 1-0 και όλα είναι ανοικτά στην τελευταία αγωνιστική του Champions League».

Πηγή:gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου