ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Χοντρό επεισόδιο Κωστένογλου - Μανωλά!

Η ΑΕΚ που έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα, είχε να… λέει για το καλό κλίμα εντός των αποδυτηρίων της. Ένα κλίμα που την βοήθησε να είναι πρώτη στην βαθμολογία. Ωστόσο, αυτό το καλό κλίμα ήρθε σήμερα ο Κώστας Μανωλάς να το βάλει σε… κίνδυνο...
Ο νεαρός στόπερ της ΑΕΚ με προκλητικό τρόπο αντιμίλησε στον Νίκο Κωστένογλου και τελικά φτάσαμε στο σημείο να τον διώξει από την προπόνηση!
Όλα ξεκίνησαν ότι σε μια φάση στο δίτερμα η ομάδα του Μανωλά κέρδισε πέναλτι και πήγε να το εκτελέσει ο Σιαλμάς. Ο 20χρονος αμυντικός πήρε την μπάλα και πήγε να το εκτελέσει ο ίδιος, με τον Κωστένογλου να του τονίζει ότι έχει δώσει εντολή να κάνει ο Σιαλμάς. Ο Μανωλάς αντέδρασε άσχημα λέγοντας «Δηλαδή, αν κερδίσουμε πέναλτι το Σάββατο ο Σιαλμάς θα το κάνει;» με τον προπονητή του να του φωνάζει «Εγώ δίνω τις εντολές εδώ!» και διώχνοντας τον νεαρό από την προπόνηση. Ο Μανωλάς του είπε «Δεν φεύγω!» με τον «Κωστέ» να του λέει «Ποιος νομίζεις ότι είσαι; Θα σε ρωτάμε για όλα; Μήπως και για το αν θες να έρθεις στην προπόνηση;» με τον Μανωλά να τονίζει προκλητικά «Δεν θα έρθω αύριο!».
Τελικά με τα… πολλά ο Μανωλάς πήγε στα αποδυτήρια και εκεί του έβαλαν «χέρι» οι αρχηγοί της ΑΕΚ. Δέλλας, Λυμπερόπουλος και Καφές του τόνισαν ότι είναι ανόητο αυτό που έκανε και διακινδυνεύει την ηρεμία της ομάδας, την οποία με κόπο έχουν καταφέρει οι παίκτες μεταξύ τους. Λίγο αργότερα ο Μανωλάς πήγε στον Κωστένογλου και του ζήτησε συγνώμη, με τον προπονητή της ΑΕΚ να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο τιμωρίας του.

Πηγή:aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου