ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Ζει ένα όνειρο

Απίστευτα πράγματα. Αυτά που κάνει η ΑΕΚ του Κωστένογλου αυτό το διάστημα, είναι βγαλμένα από τα καλύτερα όνειρα των φίλων της. Μια ομάδα που κεντάει μέσα στο γήπεδο, που δεν σταματά να νικά και να τρελαίνει κόσμο. Πέντε στα πέντε και συνεχίζει ακάθεκτη…


Σκεφτείτε ποια άλλη ομάδα θα μπορούσε να παίζει με τόσες απουσίες πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών και παρόλα αυτά να αποδίδει τόσο εντυπωσιακό ποδόσφαιρο. Αναλογιστείτε ποια ομάδα θα μπορούσε να έχει τόσες απώλειες παικτών και παράλληλα μπορεί να παίζει θεαματική μπάλα και να κερδίζει τον κόσμο με την εικόνα της. Είναι εντυπωσιακά αυτά που έχουν συμβεί και μεγάλα τα σκαλοπάτια βελτίωσης που έχει διαβεί η ΑΕΚ υπό τη τεχνική καθοδήγηση του Κωστένογλου.

Το ματς με τον ΠΑΣ ήταν ακόμα ένα βήμα βελτίωσης. Ακόμα ένα βήμα μπροστά. Με τον Γεωργέα αμυντικό χαφ, τον Κλωναρίδη αριστερό εξτρέμ και τον Κοντοέ στόπερ, η ΑΕΚ μπήκε στο γήπεδο και κυριάρχησε. Εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας, αλληλοκάλυψη, φαντασία και ουσία. Δεν παρήγε πολλές φάσεις, αλλά έπαιζε με τέτοιο τρόπο που έπειθε πως αργά ή γρήγορα θα έφτανε στον στόχο της.
Είναι η ομάδα που γεννά ήρωες κάθε εβδομάδα. Από τον Λεονάρντο που πήρε πάνω του την ομάδα στο ξεκίνημα, στον Μπέλεκ του τελευταίου ενάμισι μήνα και τον αναγεννημένο Κάρλος. Κάθε παιχνίδι και ένας διαφορετικός πρωταγωνιστής, που μαζί με τους αφανείς μαχητές όπως ο Γεωργέας και ο Κοντοές, δημιουργούν σύνολο που κάνει τη διαφορά.

Από την αρχή ως το τέλος δεν υπήρξε καμία αγωνία για τον τελικό νικητή. Ηταν πλήρης η επικράτηση της ΑΕΚ. Κι ας ολοκλήρωσε το ματς με…δεκάρι τον Ρίκκα, σέντερ φορ τον Τσίτα και στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Πλέον, μοιάζει σαν να πηγαίνουν όλα στη πλευρά της ΑΕΚ, να είναι όλα υπέρ του Κωστένογλου και να τον κάνουν να βγάζει λαγούς από το καπέλο (αν και νομίζω πως η αλλαγή του Ρίκκα δεν ήταν σωστή).

Η ΑΕΚ συνεχίζει. Εκανε το 5Χ5, είναι στη κορυφή (και με διαφορά πλέον από τους διώκτες της). Το σημαντικότερο βέβαια επαναλαμβάνω είναι η εικόνα της που πείθει πως μπορεί να κάνει την υπέρβαση. Και πλέον, έστω και δειλά, ακούγεται ολοένα και πιο δυνατά η ατάκα για πρωτάθλημα. Ετσι κι αλλιώς, στα όνειρα δεν μπαίνουν φραγμοί. Και αυτό που ζει η ΑΕΚ, είναι ένα όνειρο.

πηγη onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου