ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Σίτι και Γιουνάιτεντ βλέπουν… ΑΠΟΕΛ!

Ο ΑΠΟΕΛ με… μηδαμινό μπάτζετ προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ και πλέον οι... κολοσσοί Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι θα τον βλέπουν από τον καναπέ!
Οι ομάδες που προκάλεσαν σοκ στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ ήταν ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος πέτυχε ιστορική πρόκριση για το κυπριακό ποδόσφαιρο στους «16», ενώ αρνητικά σχόλια προκάλεσε ο αποκλεισμός των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι.
 
Οι «πολίτες» ήταν η τρίτη πιο ακριβή ομάδα του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά τις Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης στη φάση των ομίλων που αποτελούταν από 32 ομάδες. Έχει μπάτζετ 433.500.000, με τις δύο ισπανικές να έχουν 606.100.000 και 531.000.000 εκατομμύρια ευρώ αντίστοιχα.
 
Η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ήταν η πέμπτη πιο ακριβή ομάδα με 405.300.000 εκατομμύρια ευρώ. Ο ΑΠΟΕΛ είναι η δεύτερη πιο φτωχή ομάδα της διοργάνωσης με 16.600.000 εκατομμύρια ευρώ, όταν η Μπάτε Μπορίσοφ είναι η τελευταία με 15.500.000 εκατομμύρια ευρώ. Καταλαβαίνει κανείς ότι δεν υφίσταται καμία σύγκριση, όταν αρκετοί παίκτες των δύο ομάδων αξίζουν πολύ παραπάνω από ότι ολόκληροι οι Κύπριοι.
 
Η κυπριακή ομάδα έδειξε πως τα λεφτά δεν κάνουν τις ομάδες και ότι αν υπάρχει πλάνο και πειθαρχία όλα γίνονται. Υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δει κανείς που μπορεί να φτάσει ο ΑΠΟΕΛ και αν μπορεί να επαναλάβει ανάλογες εμφανίσεις τον Μάρτιο, δηλαδή μετά από τρεις περίπου μήνες που όλα θα είναι διαφορετικά.
 
Από την άλλη, η Μάντσεστερ Σίτι έχει πληρώσει τα… κέρατά της για να φέρει τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου ποδοσφαιρικού στερεώματος, αλλά παρ’ όλα αυτά έμεινε εκτός και θα παρακολουθεί πλέον τις προσπάθειες του ΑΠΟΕΛ από τον καναπέ, όταν οι Κύπριοι θα είναι στις μεγαλύτερες αρένες της Ευρώπης. Το ίδιο ισχύει και για τους «κόκκινους διαβόλους».

Πηγή:sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου