ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

«Ελλάδα, καλή χρεοκοπία»!

Νέα πρόκληση σημειώθηκε στα Σκόπια, όπου οπαδοί της Βαρντάρ μάς ευχήθηκαν καλή χρεωκοπία. Πρωτοσέλιδο έγινε το πανό με το ανθελληνικό περιεχόμενο!
Φίλαθλοι της μεγαλύτερης ομάδας των Σκοπίων, κατά τη διάρκεια του αγώνα της Κυριακής (11/12) κόντρα στην Μπρεγκάλνιτσα σήκωσαν πανό με ανθελληνικό και προκλητικό περιεχόμενο, αφού σε αυτό αναγραφόταν «Ευχόμαστε στην Ελλάδα καλή νέα χρεοκοπία». Το θέμα όχι μόνο δεν έκλεισε εκεί αλλά έκανε και τον γύρο του κόσμου, αφού το πανό έγινε πρωτοσέλιδο από την εφημερίδα της πόλης «Ουτρίνσκι Βέσνικ»!
«Το τελευταίο διάστημα γινόμαστε μάρτυρες όλο και πιο βαρέων πολιτικών δηλώσεων, οι οποίες μεταφέρονται στα γήπεδα, καθώς κάποιοι ελπίζουν ότι εκεί δεν θα ληφθούν σοβαρά υπόψη, όμως θα έχουν την κατάλληλη απήχηση. Έτσι και χθες, στον ποδοσφαιρικό αγώνα Βάρνταρ-Μπρεγκάλνιτσα που διεξήχθη στα Σκόπια, οι οπαδοί της Βαρντάρ, γνωστοί με την επωνυμία 'Κομιτατζήδες', έστειλαν μήνυμα στην Ελλάδα.Για το περιεχόμενο του μηνύματος δεν χρειάζονται περαιτέρω σχολιασμοί. Ωστόσο, είναι σαφές τι μπορεί να σημαίνουν τα μηνύματα αυτού του τύπου για τις σχέσεις καλής γειτονίας» ήταν το σχόλιο της εφημερίδας, μία μέρα μετά την πρόκληση του έλαβε χώρα στο γήπεδο των Σκοπίων.

Πηγή:gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου