ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Κληρώνει για… Εθνική

Την 1η Φεβρουαρίου στο Καράκας θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για το προολυμπιακό τουρνουά, που θα διεξαχθεί στη Βενεζουέλα και θα συμμετέχει και η Εθνική Ελλάδας...
Ο υφυπουργός Αθλητισμού της χώρας, Γιούρι Κινόνες, διαβεβαίωσε τη FIBA και τα ΜΜΕ πως η χώρα έχει όλες τις προϋποθέσεις (ξενοδοχεία, υποδομές, μεταφορικά μέσα και ασφάλεια) για να φιλοξενήσει τη διοργάνωση που θα γίνει 2-8 Ιουλίου και θα κρίνει τα τρία τελευταία εισιτήρια για το προολυμπιακό τουρνουά.
 
«Τις αμέσως προσεχείς μέρες θα δημιουργηθεί η οργανωτική επιτροπή και θα είμαστε σε διαρκή συνεργασία με τη FIBA», τόνισε, ενώ ο πρόεδρος της ομοσπονδίας μπάσκετ της χώρας, Καρμέλο Κορτές, τόνισε πως «… έχουμε την υποστήριξη της κυβέρνησης του Ούγκο Τσάβες και αυτό αποτελεί τη μεγαλύτερη εγγύηση για την επιτυχία της διοργάνωσης».
 
Το ένα από τρία εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012, εκτός από την Ελλάδα και τη διοργανώτρια Βενεζουέλα, θα διεκδικήσουν ακόμα οι Ιορδανία, Νότια Κορέα, ΠΓΔΜ, Ρωσία, Λιθουανία, Πουέρτο Ρίκο, Δομινικανή Δημοκρατία, Ανγκόλα, Νιγηρία και Νέα Ζηλανδία.

Πηγή:sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου