ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Ο Ρούντολφ είναι εδώ!

Ο Ούγγρος επιθετικός τέθηκε ξανά στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα ύστερα από περίπου δυόμιση μήνες, αφού η τελευταία του εμφάνιση ήταν στις 17 Σεπτεμβρίου στον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι...
Από εκεί και πέρα, οι «πράσινοι» θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές τους εμφανίσεις και να φύγουν με τους τρεις βαθμούς από τη Θεσσαλονίκη.
 
Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Καπίνο και στην άμυνα – από δεξιά προς αριστερά – τους Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι και Σπυρόπουλο. Στο κέντρο θα αγωνιστούν ο Σιμά και ο Κατσουράνης, έχοντας στα πλάγια τον Κουίνσι και τον Ζέκα. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Λέτο και ο Κλέιτον.
 
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καρνέζης, Καντέ, Βιτόλο, Ιωαννίδης, Πετρόπουλος, Μαυρίας, Μπιάρσμιρ, Μαρίνος και Ρούντολφ. Εκτός έμειναν οι Χριστοδουλόπουλος, Νίνης, Καραγκούνης, Τοτσέ, Σεϊταρίδης, Ιωαννίδης, Φουρλάνος, Λαγός και Ταμπάκης.
 
Στη σημερινή προπόνηση οι παίκτες του «τριφυλλιού» έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», ταχύτητες και δίτερμα. Ατομικά προπονήθηκαν οι Χριστοδουλόπουλος και Νίνης.

Πηγή:sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου