ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Φεύγει με μεταγραφή που τον... πληρώνει!

Αντίστροφα μετράει για την αποχώρησή του από την ΑΕΚ ο Σάββας Γκέντσογλου. Ο Έλληνας μέσος αλλάζει φανέλα τον Ιανουάριο με μεταγραφή που θα τον... πληρώσει...
 Ο ποδοσφαιριστής είναι γνωστό ότι αποχωρεί τον Ιανουάριο με μεταγραφή που θα τον... πληρώσει. Τα δεδομένα στην περίπτωση του αρχηγού της εθνικής Ελπίδων είναι γνωστά. Ο Γκέντσογλου συνοδεία του μάνατζέρ του είχε συναντηθεί με την διοίκηση της ΑΕΚ όπου είχε ζητήσει να πληρωθεί τα οφειλόμενα ώστε να μην καταθέσει προσφυγή.

Οι πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι το deal για τον Γκέντσογλου είναι έτοιμο να ολοκληρωθεί και όπως φαίνεται προφανώς υπήρχε ήδη κάτι στα σκαριά εκ μέρους του εκπροσώπου του ποδοσφαιριστή πριν το ραντεβού με την Ένωση, από την στιγμή που ο νεαρός άσος δεν βρήκε στην ΑΕΚ την αγωνιστική του Ιθάκη.
Από την συμφωνία αυτή άλλωστε αναμένεται να πληρωθεί ο Έλληνας μέσος. Τι σημαίνει αυτό; Ότι  με το που ολοκληρωθεί η συμφωνία το ποσό της μεταγραφής που ήταν να πάει στην ΑΕΚ θα περάσει στο λογαριασμό του ποδοσφαιριστή.

Πηγή:gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου