ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Ώρα γιορτής στον ΑΠΟΕΛ

Την στιγμή που η κυπριακή ομάδα θα πανηγυρίζει μπροστά στο κοινό της την πρόκριση στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ στους υπόλοιπους ομίλους θα δίνεται σκληρή μάχη για την εξασφάλιση ενός εισιτηρίου...
5ος ΟΜΙΛΟΣ
ΤΣΕΛΣΙ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ
"Στάμφορντ Μπριτζ", Διαιτητής: Τζιανλούκα Ρόκι (Ιταλία)
Το αποτέλεσμα του αγώνα στο Λονδίνο θα κρίνει ποια από τις Τσέλσι, Βαλένθια θα ακολουθήσει την Μπάγερ Λεβερκούζεν στην επόμενη φάση. Η ομάδα του Βίλας Μπόας θέλει νίκη ή ισοπαλία 0-0 για να προκριθεί εκείνη ενώ για την πρώτη θέση θέλει, πέρα της δικής της νίκης, και "γκέλα" της Μπάγερ Λεβερκούζεν στο Βέλγιο. Η Βαλένθια για να προκριθεί πρέπει είτε να φύγει νικήτρια από το Λονδίνο είτε να λήξει το παιχνίδι ισόπαλο από 1-1 και πάνω ενώ και η ομάδα του Έμερι θα περιμένει στραβοπάτημα της Λεβερκούζεν για να πάρει εκείνη την πρώτη θέση υπό την προϋπόθεση βέβαια πως θα κερδίσει την Τσέλσι. Αγωνιστικά προβλήματα δεν αντιμετωπίζουν οι δυο ομάδες.
ΓΚΕΝΚ-ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ
"Κρίσταν Αρένα", Διαιτητής: Πάολο Ταλιαβέντο (Ιταλία)
Την νίκη που θα της εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλο θα κυνηγήσει στο Βέλγιο η Μπάγερ Λεβερκούζεν κάτι που μπορεί να συμβεί ακόμα και με ισοπαλία αν βέβαια και το παιχνίδι στο "Στάμφορντ Μπριτζ" λήξει ισόπαλο. Η γερμανική ομάδα χωρίς τους τραυματίες Μπαρνέτα, Άντλερ, Μπελαραμπί, Μπάλιτς θα επιδιώξει να μείνει αήττητη για έκτο σερί παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις. Πολλά τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Γκενκ καθώς θα απουσιάσουν οι τραυματίες Ντε Μπρουνέ, Μασουέρο, Χούμπερτ, Σιμάγιες, Γιόνελαϊτ.
1) Λεβερκούζεν 9 (7-7)
2) Τσέλσι 8 (10-4)
3) Βαλένθια 8 (12-4)
4) Γκενκ 2 (1-15)
6ος ΟΜΙΛΟΣ
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΜΑΡΣΕΪΓ
"Σίγκναλ Ίντουνα Παρκ", Διαιτητής: Χάουαρντ Γουέμπ (Άγγλος)
Η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει ελπίδες πρόκρισης αν κερδίσει με διαφορά τεσσάρων γκολ την Μαρσέιγ και παράλληλα ο Ολυμπιακός χάσει από την Άρσεναλ. Η Μαρσέιγ θέλει νίκη για να είναι εξασφαλισμένη ότι θα περάσει εκείνη στους "16" καθώς με ισοπαλία θα ελπίζει σε ήττα ή ισοπαλία του Ολυμπιακού. Για την πρωταθλήτρια Γερμανίας απών θα είναι ο τιμωρημένος Σμέλτζερ καθώς επίσης και οι τραυματίες Μπέντερ και Σούμποτιτς. Ζινιάκ και Ρεμί θα απουσιάσουν λόγω τραυματισμού από την ομάδα της Μασσαλίας.
1) Άρσεναλ 11 (6-3)
2) Μαρσέιγ 7 (4-2)
3) Ολυμπιακός 6 (5-5)
4) Ντόρτμουντ 4 (4-9)
7ος ΟΜΙΛΟΣ
ΠΟΡΤΟ-ΖΕΝΙΤ
"Ντραγκάο", Διαιτητής: Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο (Ισπανία)
Με αποκλειστικό στόχο την νίκη, η Πόρτο υποδέχεται την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης η οποία αρκείται και στον ένα βαθμό για να ακολουθήσει τον ΑΠΟΕΛ στην επόμενη φάση. Με μοναδικό απόντα τον Γκουαρίν θα παραταχθεί η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας ενώ από την Ζενίτ θα απουσιάσει ο τραυματίας Κερζάκοφ. Για αν έχουν ελπίδες για την πρώτη θέση οι δυο ομάδες θα πρέπει να κερδίσουν και παράλληλα να χάσει ο ΑΠΟΕΛ.
ΑΠΟΕΛ-ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ
"ΓΣΠ", Διαιτητής: Οβίντιου Αλίν Χαντεγκάν (Ρουμανία)
Μπροστά στους οπαδούς του, ο ΑΠΟΕΛ θα γιορτάσει την πρόκριση στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ που εξασφάλισε την περασμένη αγωνιστική χάρη στο 0-0 στην Αγία Πετρούπολη. Για να μπορέσει να εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλο θα πρέπει να κερδίσει την Σαχτάρ ή, σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει, να μην κερδίσει η Ζενίτ την Πόρτο. Για τους Κύπριους απόντες θα είναι οι τραυματίες Πίντο και Αΐλτον αλλά και οι Τρισκόφσκι, Μποαβεντούρα ενώ η Σαχτάρ θα παραταχθεί με μοναδικό απόντα τον τραυματία Τσιγκρίνσκι
1) ΑΠΟΕΛ 9 (6-4) 2) Ζενίτ 8 (7-5)
3) Πόρτο 7 (7-7)
4) Σαχτάρ 2 (4-8)
8ος ΟΜΙΛΟΣ
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ
"Καμπ Νου", Διαιτητής: Ουίλιαμ Κόλουμ (Σκωτία)
Με την Πρωταθλήτρια Ευρώπης να έχει ήδη εξασφαλισμένη την πρωτιά στον όμιλο θα υποδεχτεί την ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ με το μυαλό παικτών και Γκουαρντιόλα να βρίσκεται στο επικείμενο ντέρμπι με την Ρεάλ Μαδρίτης. Για αυτό το λόγο ο Ισπανός τεχνικός θα αφήσει εκτός αποστολής 13 ποδοσφαιριστές, τους Ντάνι Άλβες, Βαλντές, Πουγιόλ, Αμπιντάλ, Μασεράνο, Κεϊτά, Μπούσκετς, Τσάβι, Ινιέστα, Φάμπρεγας, Μέσι, Σάντσες και Βίγια. Η ομάδα από την Λευκορωσία θέλει την νίκη προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για το Europa League ωστόσο θα πρέπει ταυτόχρονα η Βικτόρια Πλζεν να μην κερδίσει την Μίλαν.
ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ-ΜΙΛΑΝ
"Σινότ Τιπ Αρένα", Διαιτητής: Ίστβαν Βαντ (Ουγγαρία)
Μια ισοπαλία είναι αρκετή για την Βικτόρια Πλζεν προκειμένου να εξασφαλίσει την συνέχεια της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μέσω του Europa League ενώ σε περίπτωση ήττας, δεν θα πρέπει η ΜΠΑΤΕ να κερδίσει την Μπαρτσελόνα στο "Καμπ Νου". Νέστα, Αμπιάτι, Φαν Μπόμελ, Κασάνο και Ακουιλάνι θα απουσιάσουν από την Μίλαν.
1) Μπαρτσελόνα 13 (16-4)
2) Μίλαν 8 (9-6)
3) Βικτόρια Πλζεν 4 (2-7)
4) ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 2 (2-10)

Πηγή:aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου