ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

«Ψυχολογικό χτύπημα στην Ρεάλ»

Μία νίκη κόντρα στους Μερένγκες στο clasico θα βοηθήσει την Μπαρτσελόνα σε όλη την υπόλοιπη σεζόν σύμφωνα με τον Λέο Μέσι, ο οποίος προέβλεψε «φανταστικό ματς»...
Θα είναι φανταστικό ματς. Σίγουρα θα είναι σημαντικό να πάρουμε καλό αποτέλεσμα το οποίο θα μας... φτιάξει για το υπόλοιπο της σεζόν. Αν δεν τα καταφέρουμε, δεν θα έχουμε πολύ χρόνο για να είμαστε χαλαροί στο ταξίδι στην Ιαπωνία, το οποίο είναι επίσης πολύ σημαντικό για εμάς» είπε για το ντέρμπι του Σαββάτου (10/12) και το παγκόσμιο πρωτάθλημα συλλόγων ο Αργεντινός, ο οποίος σχολίασε επίσης το γεγονός ότι διεκδικεί τρίτη σερί Χρυσή Μπάλα. «Οπως έχω ξαναπεί, είναι εξαιρετικό να κερδίζεις ατομικές διακρίσεις, ειδικά όταν είναι τόσο σημαντικές, όμως αυτό που είναι πιο πάνω είναι οι αγώνες και οι τίτλοι».

Οσον αφορά την πλευρά που πολλοί του καταλογίζουν σαν αδύναμη, την Εθνική Αργεντινής, είπε: «Νιώθουμε καλύτερα πλέον. Υπήρχε μεγάλη πίεση πάνω μας μετά την ισοπαλία με την Βολιβία και η νίκη κόντρα στην Κολομβία μας χαλάρωσε κάπως», ενώ για την διοργάνωση που έρχεται σε λίγες μέρες στην Ιαπωνία για τους Καταλανούς πρόσθεσε: «Είναι πολύ ωραίο να παίζει σε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα συλλόγων το οποίο είναι σημαντικό τουρνουά για 'εμάς. Εχουμε όμορφες αναμνήσεις από το προηγούμενο και δεν βλέπουμε την ώρα να πανηγυρίσουμε ξανά».


Πηγή:gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου