ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Νέα σενάρια

Τις αποφάσεις της Κόλο Κόλο για την υπόθεσή του περιμένει ο Πάμπλο Κοντρέρας, όπως δήλωσε στο περιθώριο εκδήλωσης για τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στη Χιλή.
«Δεν εξαρτάται από εμένα, αλλά από την Κόλο Κόλο. Περιμένω…», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του διεθνούς αμυντικού του ΠΑΟΚ.
Χθες, η ιστοσελίδα elhincha.cl έγραψε: «Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ απαντάει την Παρασκευή στο αν θα γίνει ο αρχηγός στην άμυνα της Κόλο Κόλο. Η αποχώρηση του Σκότι κάνει άμεση την ανάγκη για στόπερ».
Όσον αφορά την υπόθεση του Τζουλιάνο Σπαντάτσιο, σύντομα να λύσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και θα μείνει ελεύθερος. Ήδη ενδιαφέρον για την απόκτηση του Βραζιλιάνου χαφ έχουν εκδηλώσει ο Παναιτωλικός και η Στεάουα Βουκουρεστίου, ενώ πρόσφατα μπήκε στην «κούρσα» και η Ραπίντ Βουκουρεστίου!
 Στις 30 Δεκεμβρίου θα επιστρέψουν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, οι οποίοι έχουν άδεια οχτώ ημερών μετά την τελευταία «υποχρέωση» που είχαν για το Κύπελλο ΟΠΑΠ. Ο επόμενος αγώνας του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι στις 4 Ιανουαρίου κόντρα στον Λεβαδειακό στην Τούμπα για τη Σούπερ Λίγκα.

Πηγή:sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου