ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2011

Το γκολ της χρονιάς, που πέρασε στα ψιλά (video)

Αν το είχε πετύχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, θα μιλούσε σήμερα όλος ο κόσμος γι' αυτό. Αν την ίδια έμπνευση είχε ο Μέσι, θα το συζητούσαμε για πολύ καιρό. Αν είχε συμβεί σ' ένα προηγμένο πρωτάθλημα ή στο θεσμό του Κυπέλλου κάποιας άλλης χώρας, θα είχε γίνει πρώτο θέμα σε όλο τον ηλεκτρονικό Τύπο και το βιντεάκι θα έκανε χιλιάδες «χτυπήματα».
Για κακή τύχη του Θανάση Καραγκούνη, η προβολή του Κυπέλλου Ελλάδας και ιδιαίτερα στους πρώτους του γύρους, είναι σχεδόν μηδαμινή. Και το γκολ που σημείωσε δεν έχει πάρει την προβολή που του αξίζει. Όσοι το είδαν, μιλούν ίσως για το γκολ της χρονιάς. Ο νεαρός μέσος, στην επιστροφή του μετά από πολύ καιρό στη δράση, ξεδίπλωσε όλο το ταλέντο που διαθέτει σε μία και μόνο κίνηση. Βγήκε απέναντι στον τερματοφύλακα, αλλά δεν έκανε τα... συνηθισμένα. Ούτε θέλησε να τον περάσει, ούτε απλά να πλασάρει. Πέρασε το δεξί πόδι πίσω απ' το αριστερό, «τσίμπησε» τη μπάλα με το μυτάκι και την έστειλε στα δίχτυα.
Λόγω της ταχύτητας της φάσης, λίγοι αντιλήφθηκαν αρχικά τι γκολ έχει σημειώσει ο Καραγκούνης. Στο ριπλέι, τρίβαμε τα μάτια μας. Πρόκειται για το γκολ της χρονιάς, τουλάχιστον στον ελληνικό χώρο. 
Απολαύστε το.
Πηγή:sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου