ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Οι προτάσεις του πρίγκιπα

Μέχρι την Τρίτη θα βάλει ο πρίγκιπας Αλ Σαούντ τα 15 εκατ. ευρώ, όπως προανήγγειλε ο Βλάσης Τσάκας...
Ο εκπρόσωπος του Σαουδάραβα τόνισε ότι μέσα σε τρεις εργάσιμες μέρες ο πρίγκιπας θα δείξει τα 15 εκατ. ευρώ και μαζί την πιστοποίηση ότι υπάρχουν 55 εκατ. ευρώ, τα οποία θα διατεθούν σε μελλοντικές ΑΜΚ. Αυτό σημαίνει ότι η υπόθεση πήρε νέα παράταση και εκτός νέου απροόπτου θα υπάρχει εξέλιξη τη Δευτέρα ή την Τρίτη.
 
Εφόσον όμως γίνει η μετακίνηση των χρημάτων, θα πρέπει να ψηφιστεί ο νόμος, με τον οποίο αλλοδαπός θα μπορεί να πάρει μία ελληνική ΠΑΕ. Σύμφωνα με τον Τσάκα, στόχος είναι να γίνει η αλλαγή πριν κλείσει η Βουλή για τις γιορτές στις 22 Δεκεμβρίου.  Αν αυτό συμβεί στις 22 του μήνα, τότε πιθανότατα θα χαθεί η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου και για το λόγο αυτό η πλευρά του Σαουδάραβα σκέφτεται να προτείνει τα εξής σενάρια:
 
1. Θα ζητήσει να καλύψει τις κενές θέσεις στο νυν Δ.Σ. (7 συν τον Πατέρα που δεν έχει εκπρόσωπο) και να συνδιοικήσουν με τα υπόλοιπα μέλη. Συνύπαρξη των Γόντικα, Πολέμη, Κωνσταντίνου πάντως με τον Τσάκα και τους συνεργάτες του αποκλείεται.
 
2. Το plan B θέλει να υπάρξει συναίνεση του Βαρδινογιάννη, ώστε να παραιτηθεί το νυν Δ.Σ., να γίνει νέο με 12 μέλη και να τρέχει όλα τα θέματα.
 
3. Εάν επιτρέπεται από το καταστατικό (δεν ξέρουμε πώς θα αντιδράσουν άλλοι μέτοχοι, αφού τυπικά δεν θα έχουν μπει τα λεφτά) και δώσει το «Ο.Κ.» ο Τζίγκερ στον Σουλτάν να ασκεί διοίκηση, τότε να διευκρινίσουμε το εξής: ο Τσάκας λέει πως όσα χρήματα χρειαστούν για πληρωμή παικτών ή μεταγραφή θα τα βάλει ο Άραβας και θα αφαιρούνται από τα 15 εκατ. ευρώ που θα πρέπει να εκταμιευτούν με την οριστική μεταβίβαση.
 
«Τα χρήματα και βλέπουμε»
Από την πλευρά του ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θέλει πρώτα να δει τα χρήματα. «Ας βάλουν τα χρήματα και βλέπουμε», τονίζει. Ο Τζίγκερ θέλει να πειστεί από τα έγραφα που θα πάρει στα χέρια του και μετά θα σκεφτεί τι θα κάνει στο θέμα της διοίκησης μέχρι την ψήφιση του νόμου. Βέβαια, όλα αυτά μόνο σε περίπτωση που εμφανιστούν την Τρίτη τα χρήματα.

Πηγή:sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου