ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Απλά El Clasico! (video)

To El Clasico είναι σαν τα χριστούγεννα και το καλοκαίρι.Παίζουν δύο φορές τον χρόνο και όλος ο κόσμος, περιμένει αυτό το παιχνίδι με ανυπομονησία.Και η αλήθεια είναι ότι σχεδόν ποτέ δεν μας απογοητεύει...
Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα, η μητέρα όλων των σπουδαίων ποδοσφαιρικών μαχών.Δεν είναι απλά ένα παιχνίδι που απλά κερδίζεις ή χάνεις.Εδώ μετράει πάντα,μόνο η νίκη.Ειδικά αν αυτή συνοδευτεί από ευρύ σκορ, τότε η καζούρα ίσως διαρκέσει για χρόνια.
Για να πούμε την αλήθεια η Μπάρτσα κερδίζει όλα τα ντέρμπι με την Ρεάλ(με εξαίρεση τον τελικό του κυπέλλου),φέτος όμως τα πράγματα φαίνονται να έχουν αλλάξει.
Η Ρεάλ είναι ένα πραγματικό τρένο που σκορπά τρόμο.Μία ομάδα τόλμησε να την νικήσει(βλ.Λεβάντε) και από τότε η τεσσάρες και οι πεντάρες πέφτουν βροχή.Πραγματικά τρομάζει!
Από την άλλη, η Μπαρτσελόνα δεν είναι η ομάδα από άλλον πλανήτη που απολαμβάναμε τα προηγούμενα χρόνια.Μία η ηλικία του Τσάβι,μία η κούραση από τα συνεχή παιχνίδια έχουν επιφέρει μία κόπωση μέσα στην ομάδα και αυτό φαίνεται.Όλα αυτά όμως, έχω την εντύπωση, ότι θα ξεχαστούν με το που αρχίσει ο αγώνας.Κούραση και ηλικία δεν θα αποτελέσουν δικαολογίες.
Όλα επομένως συντείνουν στο να έχουμε εάν ακόμα εκπληκτικό El Clasico, το οποίο απλά θα μας συνεπάρει.

Πάρτε μια γεύση από... τα προσεχώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου