ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Ομολογία-σοκ από Ιωάννου

Ο μέσος του Λεβαδειακού παραδέχτηκε πως η ομάδα του επιλέγει ποια παιχνίδια θα "χτυπήσει" και πως ένα από αυτά ΔΕΝ ήταν κόντρα στον Ολυμπιακό πλέκοντας παράλληλα το εγκώμιο της πειραϊκής ομάδας...
Ο μέσος του Λεβαδειακού, με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό (!), ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν «χτύπησε» το ματς με τον Ολυμπιακό, αφού δεν ήταν μέσα στα... επιλεγμένα. Μάλιστα, έμπλεξε και τον προπονητή του στην όλη υπόθεση, τονίζοντας χαρακτηριστικά: Φάνηκε, άλλωστε, ξεκάθαρα και από τις αλλαγές του προπονητή». Πλέον, μετά και από την ομολογία-σοκ του Ιωάννου, ίσως... παρέμβει ο Σάββας Θεοδωρίδης για να υπενθυμίσει σε όλους ποια είναι η πιο αδικημένη ομάδα στην Ελλάδα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ιωάννου στον SENTRA FM 103.3
Για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό: "Είναι δύσκολη η κριτική για το χθεσινό παιχνίδι. Είμαστε μια ομάδα που πρέπει να επιλέγουμε παιχνίδια κι αυτό κάναμε και χθες. Φάνηκε, άλλωστε, ξεκάθαρα και από τις αλλαγές του προπονητή. 'Έχουμε κάνει ένα συγκεκριμένο πλάνο από την αρχή της χρονιάς, μπήκαμε μετά από τρεις μήνες προετοιμασία, ενδιάμεσα παίξαμε και play off. Δεν ψάχνουμε βέβαια για δικαιολογίες, αφού όσοι παίξαμε προσπαθήσαμε για το καλύτερο".
Για τη διαχείριση της κατάστασης: "Πρέπει να το διαχειριστούμε σωστά. Η ομάδα είναι έμπειρη και τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα ξεχνάει γρήγορα, γιατί έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι το Σάββατο που πρέπει να το κερδίσουμε".
Για τον Ολυμπιακό: "Τον παρακολουθούμε από την αρχή της χρονιάς και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και στα ελληνικά και νομίζω ότι είναι από τις καλύτερες χρονιές του. Η ποιότητά του μεσοεπιθετικά είναι πολύ ανεβασμένη".
Για το αν η ήττα στην Τρίπολη επηρέασε την ομάδα του Βαλβέρδε: "Σίγουρα μπήκε πιο σοβαρά μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα. Στην Τρίπολη, όμως, φάνηκε και κουρασμένος. Το rotation που έκανε ο κύριος Βαλβέρδε άλλαξε πολύ την εικόνα, αφού οι παίκτες που μπήκαν έκαναν τη διαφορά, αν δούμε ότι ο Πάντελιτς έχει σκοράρει τόσες φορές. Άλλωστε, οι παίκτες που έχει στον πάγκο ο Ολυμπιακός είναι ισάξιοι με τους βασικούς".
Για το πλάνο του Λεβαδειακού στο συγκεκριμένο παιχνίδι: "Δεν θέλαμε να πάθουμε αυτό που έπαθε η Κέρκυρα. Είπαμε να προσπαθήσουμε να παίξουμε με συμπαγή άμυνα, αλλά η ποιότητα του Ολυμπιακού είναι αυτή που είδαμε. Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε τουλάχιστον χρόνο, αλλά δεν μας βγήκε. Έγιναν εννέα αλλαγές και τα παιδιά που μπήκαν έπαιξαν για πρώτη φορά μαζί και με αυτή τη διάταξη. Ήταν πολύ δύσκολο, αλλά πιστέψτε με προσπαθήσαμε πάρα πολύ, άσχετα αν δεν μας βγήκε. Συνεχίζουμε έτσι. Αυτό είπαμε όλοι και το κλίμα πολύ καλό στα αποδυτήρια. Είμαστε οικογένεια. Από εδώ και πέρα πρέπει να πορευτούμε ταπεινά και νομίζω ότι θα επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής".
Για το αν το γεγονός ότι ο Λεβαδειακός «χρωστάει» πολλά παιχνίδια, φέρνει άγχος στους υπόλοιπους: "Δεν μένουμε σε αυτό γιατί όλα τα παιχνίδια δύσκολα και θα είναι και μαζεμένα. Αυτό που θέλουμε είναι να μην έχουμε τραυματισμούς, να κάνουμε καλά παιχνίδια, να παίρνουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε και βλέπουμε".

Πηγή:aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου