ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Δυσαρέσκεια Παναθηναϊκού για Βασάρα

Έντονη είναι η δυσαρέσκεια στους κόλπους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τα λεγόμενα του υπεύθυνου ορισμού διαιτητών της Σούπερ Λίγκας στην ΚΕΔ, Κύρου Βασάρα...
Ο παλιός διαιτητής σε ομιλία του στο Λιτόχωρο, έδειξε την φάση του καθαρού πέναλτι που κερδίζει στην Ξάνθη ο Λέτο, λέγοντας: «Προσοχή, ο συγκεκριμένος βουτάει διαρκώς για να κερδίσει φάουλ και πέναλτι», κάτι που προκάλεσε την αντίδραση των ανθρώπων του «τριφυλλιού». 
 
Αντιθέτως, μάλιστα, στο πράσινο στρατόπεδο υποστηρίζουν πως ο Λέτο δέχεται αρκετά δυνατά χτυπήματα στα παιχνίδια και παρόλα αυτά, σπάνια αντίπαλός του δέχεται κίτρινη κάρτα. Στην ΠΑΕ θεωρούν προκλητική τη δήλωση του Βασάρα που είπε πως στην Ξάνθη ο διαιτητής Παππάς έκανε λάθος στην υπόδειξή του και μάλιστα σε ένα ματς, που ο Παναθηναϊκός έχει παράπονα από την διαιτησία (αναίτια αποβολή Βιτόλο). 
 
Τα στατιστικά του Λέτο... 
 
Συγκεκριμένα για τον Λέτο, αξίζει να σημειωθεί πως είναι ο παίκτης που έχει κερδίσει τα περισσότερα φάουλ στο ελληνικό πρωτάθλημα (46) και παρά το γεγονός πως πολλά από αυτά είναι σκληρά, μόλις 4 έχουν τιμωρηθεί με κάρτα. Και φυσικά, καμία κόκκινη… Κάτι που εξοργίζει ακόμη περισσότερο τους ανθρώπους τους "τριφυλλιού" είναι το γεγονός πως ο Αργεντινός παρότι είναι επιθετικός, έχει δεχθεί όσες κίτρινες έχει προκαλέσει, αφού στις πρώτες 11 αγωνιστικές "κιτρινίστηκε" 4 φορές! 

Πηγή:sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου