ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Προτάθηκε ο Ελ Χαμνταουί

Βροχή πέφτουν οι προτάσεις στον Ολυμπιακό εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και ένα από τα πολλά ονόματα που ακούγονται είναι αυτό του Μουνίρ Ελ Χαμνταουί...
O Mαροκινός επιθετικός του Άγιαξ έχει προταθεί στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρωταθλητής», καθώς βρίσκεται υπό παραχώρηση από τον ολλανδικό σύλλογο μετά τη ρήξη του με τον Φρανκ Ντε Μπουρ.

Η τιμή του Ελ Χαμνταουί κυμαίνεται στα 2,5 με 3 εκατομμύρια ευρώ. Η περίπτωση του εξετάζεται σοβαρά από τους «ερυθρόλευκους» μιας και πρόκειται για έναν παραγωγικό επιθετικό, ο οποίος έχει εκπληκτικά νούμερα στην Ολλανδία, τόσο με τη φανέλα του Άγιαξ, όσο και με αυτή της Αλκμάαρ στο παρελθόν.

Μάλιστα, ο Μαροκινός άσος έχει στην κατοχή του ολλανδικό διαβατήριο. Αξίζει να σημειωθεί ότι τη σεζόν 2008/09 με 23 γκολ σε 31 αγώνες αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του ολλανδικού πρωταθλήματος αγωνιζόμενος τότε στην Αλκμάαρ.


Ένα ακόμα όνομα ωστόσο που ακούστηκε για τους ερυθρόλευκους είναι και ο Μλάντεν Πέτριτς, ο οποίος δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.


Πηγή:gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου