ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Βία και τρομοκρατία κατήγγειλε ο Κύρκος!

Ο διαιτητής του Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός κατήγγειλε σε σεμινάριο διαιτησίας ότι δέχθηκε φραστική επίθεση μετά τον αγώνα, από μεγαλοπαράγοντα με μπράβους και πως ο εφιάλτης του συνεχίστηκε ακόμα και στο ίδιο του το σπίτι!
Σοκ προκαλούν στον αθλητισμό κόσμο οι σοβαρές καταγγελίες του διαιτητή Δημήτρη Κύρκου, που είχε διευθύνει τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός.
Συγκεκριμένα, ο Κύρκος στα σεμινάρια διαιτησίας που έλαβαν χώρα στην Λεπτοκαρυά, αποκάλυψε πως μεγαλοπαράγοντας, συνοδευόμενος από άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας, εισέβαλε μέσα στα αποδυτήρια των διαιτητών, μετά το τέλος του αγώνα, και ξεκίνησε να βρίζει και να προσβάλει τον ίδιο, χαρακτηρίζοντάς τον μεταξύ άλλων και «πουλημένο».
Παράλληλα, ο Κύρκος υποστήριξε ότι λίγες μέρες μετά το ματς δεχόταν απειλές, ενώ του συνέβη και ένα περιστατικό το οποίο πιστεύει ότι μπορεί και να μην είναι... τυχαίο. Δέχθηκε... ενόχληση στο σπίτι του και γι' αυτό το λόγο μάλιστα, ο άνθρωπος ειδοποίησε την αστυνομία!
Μετά απ' όλα αυτά ο Κύρκος σκέφτεται να... κρεμάσει τη σφυρίχτρα του, με τους συναδέλφους του να τον προτρέπουν να συνεχίσει, ενώ με τη σειρά τους ξεκίνησαν να αναφέρουν ανάλογα περιστατικά, στα περισσότερα εκ των οποίων, σύμφωνα με τα όσα οι ίδιοι είπαν, πρωταγωνιστής ήταν ο ίδιος μεγαλοπαράγοντας!
Ήδη προετοιμάζεται ανακοίνωση στήριξης προς τον Κύρκο από τους υπόλοιπους διαιτητές η οποία θα θίγει την τρομοκρατία που ασκείται στους διαιτητές, καθώς και το ότι ουσιαστικά είναι απροστάτευτοι.

Πηγή:aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου