ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Με "Λύμπε" στην κορυφή

Ο Λεονάρντο προσπάθησε να μπει σε κανονικό ρυθμό όμως τελικά δεν τα κατάφερε και ως εκ τούτου αποκλείστηκε από την 20μελή αποστολή της ΑΕΚ εν όψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Το ίδιο συνέβη και με τον Παντελή Καφέ, οποίος εν τέλει δεν κατάφερε να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς...
Αντίθετα, στην αποστολή συμμετέχει κανονικά ο Γιάννης Κοντοές καθώς όπως αναφέραμε και χθες οι ενοχλήσεις που ένιωσε δεν ήταν κάτι το ανησυχητικό ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Ανέστη Αργυρίου, που παρά τον υψηλό πυρετό θα πάει κανονικά στο Περιστέρι. 

Ο Nίκος Κωστένογλου εν όψει του κυριακάτικου αγώνα στο Περιστέρι προορίζει για τη βασική ενδεκάδα τους Αραμπατζή κάτω από τα δοκάρια, τον Κοντοέ στα δεξιά της άμυνας, τον Καράμπελα αριστερό μπακ, τους Μανωλά και Κάλα δίδυμο στα στόπερ, τους Γεωργέα και Μάκο αμυντικά χαφ, τον Χοσέ Κάρλος μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο, τον Μπέλεκ στα δεξιά, τον Κλωναρίδη αριστερά και τον Λυμπερόπουλο στην κορυφή του 4-2-3-1.

Αναλυτικά οι 20 "εκλεκτοί" του Νίκου Κωστένογλου είναι: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Κοντοές, Μανωλάς, Κάλα, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Τσίτας, Ρίκκα, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Μπερνς, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος, Μπουγαΐδης, Κλωναρίδης, Φούντας. 

Όπως γίνεται αντιληπτό, για ένα ακόμα ματς η ΑΕΚ θα παραταχθεί με πολλές καθώς ο προπονητής της δεν υπολογίζει στους Δέλλα, Βάργκας, Λεονάρντο, Καφέ, Γκούντγιονσεν, Λαγό και Εγγλέζου.


Πηγή:novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου