ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

«Σημασία οι βαθμοί»

Στην κατάκτηση των τριών βαθμών στάθηκε ο συνεργάτης του Φερέιρα, Ζοσέ Γκόμες δίνοντας συγχαρητήρια στους παίκτες του...
Ο εκτελών πρώτος προπονητής του Παναθηναϊκού μετά το πρόβλημα με τον Φερέιρα επισήμανε τονίζοντας αρχικά: «Δεν είναι ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς. Είναι μεν ο τελευταίος του πρωταθλήματος, αλλά έχουμε άλλον έναν για Κύπελλο και δεν πρέπει να το ξεχνάμε.
Όσον αφορά το ματς. Πήραμε τους τρεις βαθμούς που μας οδηγούν στο στόχο που είναι το πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια στους παίκτες που μπορεί να μην έπαιξαν όσο θα μπορούσαν αλλά σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί».
«Από καλά, έως πολύ καλά και από άσχημα ως πολύ άσχημα»
Ο Πορτογάλος συνεργάτης του Ζεσουάλδο Φερέιρα μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου επισήμανε:
Η ομάδα ήταν καλή επιθετικά, αλλά αμυντικά δέχθηκε πολλές ευκαιρίες. Που οφείλεται το γεγονός οτι υπήρχαν μεγάλες αποστάσεις μεταξύ των γραμμών;
«Γενικά θα έλεγα οτι είχαμε διαστήματα που παίξαμε απο καλά έως και πολύ καλά. Επίσης υπήρχαν και άλλα που παίξαμε άσχημα έως και πολύ άσχημα. Επίσης όταν ο αντίπαλος έπαιρνε την μπάλα έβγαινε κατευθείαν στην αντεπίθεση και σε αυτό οφείλονται οι μεγάλες αποστάσεις».
Που οφείλεται το γεγονός οτι ο Παναθηναϊκός δεν μπήκε καλά στο δεύτερο ημίχρονο;
«Δεν θα έλεγα οτι είναι θέμα χαλαρότητας. Όλοι αγωνιζόμαστε για τη νίκη. Θα πρέπει να αναγνωρίσουμε την επιθετική φιλοσοφία του αντιπάλου. Επιμένω πως είχαμε καλά και άσχημα διαστήματα. Το πιο σημαντικό σήμερα είναι οτι κερδίσαμε τρεις βαθμούς. Επίσης σημαντικό είναι πως οι παίκτες κατάφεραν να διαχειριστούν το παιχνίδι και να πάρουν τη νίκη. Ο Αστέρας είχε τις ευκαιρίες να σκοράρει, αλλά δεν το κατάφερε».
Ποιες ήταν οι συμβουλές του Ζεσουάλδο Φερέιρα στο ημίχρονο;
«Το μόνο που μπορώ να πω είναι οτι ήταν μαζί μας στην ανάπαυλα. Αυτά που είπε όμως δεν μπορώ να τα δημοσιοποιήσω. Έδωσε σωστές συμβουλές. Επεσήμανε τους τομείς που δεν ήμασταν καλοί και έδωσε τις εντολές για να επιστρέψουμε έτοιμοι και καλύτερο στο δεύτερο ημίχρονο».
Ο Λέτο θα απουσιάζει από το Αγρίνιο. Πόσο σημαντικό είναι αυτό; Επίσης θα θέλαμε και δύο λόγια για την χρονιά που πέρασε, καθώς είναι το τελευταίο εντός έδρας ματς για το 2011.
«Θα αρχίσω ανάποδα. Όντως αυτός ήταν ο τελευταίος αγώνας πρωταθλήματος, αλλά μην ξεχνάμε και το ματς Κυπέλλου την Τρίτη. Πρέπει να υπάρχει συσπείρωση και να είμαστε έξυπνοι για να πάρουμε την πρόκριση. Ο Λέτο είναι βασικός παίκτης, θα μας λείψει, αλλά είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον Παναιτωλικό χωρίς την παρουσία του Λέτο».

Πηγή:gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου