ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

"Να συνεχίσουμε έτσι από εδώ και πέρα"

Σαφώς ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο Λάσλο Μπόλονι από τη σημερινή νίκης του Δικεφάλου, τονίζοντας πως σήμερα υπήρξαν πολλοί λόγοι που τον χαροποίησαν, πέρα από την τελική επικράτηση....
 

Τα όσα είπε ο Ρουμάνος:
"Για μας ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι γιατί έχουμε αρκετό καιρό που δεν έχουμε κερδίσει κυρίως στην Τούμπα. Παίζαμε με έναν πολύ καλό αντίπαλο, ο οποίος έχει τεχνική στο χώρο του κέντρου, ταχύτητα και δυνατούς επιθετικούς, με παίκτες που έχουν ταλέντο και είναι νέοι ηλικιακά. Θεωρώ πως η κυριαρχία μας στο πρώτο ημίχρονο ήταν καθολική, παρόλου που σκοράραμε μέσα από στημένες φάσεις, το 2-0 ήταν δίκαιο μέχρι εκείνο το σημείο. Είχαμε πολύ καλές ευκαιρίες που δε μετουσιώθηκαν σε γκολ. Στο πρώτο δεκάλεπτο είχαμε 5-6 καλά σουτ. Είδα μια καλή παρουσία των επιθετικών, αλλά δυστυχώς στην τελική ενέργεια δεν καταφέραμε να σκοράρουμε παρά μόνο στο τέλος.

Με το 2-0 ξέραμε πως ο Ατρόμητος θα έπρεπε να πιέσει πολύ για να επιστρέψει στο παιχνίδι, είπαμε κάποια πράγματα για το πως θα αμυνθούμε. Με την ποιότητά του ο Ατρόμητος έκανε κάποια πράγματα. Εμείς καταναλώσαμε πολύ ενέργεια στο πρώτο μέρος και εν μέρει το πληρώσαμε στο δεύτερο.

Είμαι χαρούμενος για τη νίκη και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Ακόμη, είμαι χαρούμενος για το γκολ του Κλάους, για την επιστροφή του Λίνο, χωρίς να ξεχνάμε το Σταφυλίδη. Σημαντικό ήταν ότι ο Ίβιτς έπαιξε όπως έπρεπε και βοήθησε όταν πέρασε στο παιχνίδι. Στα αποδυτήρια μετά το ματς, είδα τον Σαλπιγγίδη να χαμογελάει και αυτό είναι σημαντικό επειδή συμβαίνει πρώτη φορά.

Θεωρώ πως η πίεση στην ομάδα είναι πολύ μεγάλη. Δεν υπάρχει παιχνίδι που να μην υπάρχει πίεση. Ο Ατρόμητος είναι μια καλή ομάδα, αλλά μετά το 2-0 δεν είχαν επιφορτιστεί με πίεση και θα μπορούσαν να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για να μειώσουν το σκορ και να μπουν στο παιχνίδι.

Αντίθετα εμείς ζούμε με την πίεση. Ακόμη, θεωρώ πως είναι ως ένα σημείο φυσιολογικό μετά το 2-0 να υπάρξει μια χαλάρωση στην ομάδα, γιατί είναι ένα καλό σκορ και είναι λογικό οι παίκτες να προσπαθούν να κάνουν το κάτι παραπάνω, όπως συνέβη με τον Λάζαρ και τον Βιεϊρίνια, που έκαναν κάποια αχρείαστα πράγματα. Προσωπικά δε μου αρέσουν αυτές οι ενέργειες ακόμη και όταν ο αγώνας είναι 5-0".

Για τη χαλάρωση της ομάδας στο 2ο ημίχρονο, ανέφερε: "Νομίζω ότι το πραγματικό πρόβλημα ήταν η πίεση. Δεν υπάρχει ματς που να το αντιμετωπίσουμε χωρίς πίεση, ούτε καν τον αγώνα με τον Ατρόμητο από τη στιγμή που κερδίζαμε με 2-0. Είναι ψυχολογικό να χαλαρώνουν οι παίκτες και να προσπαθούν να κάνουν το κάτι παραπάνω, όπως συνέβη με τον Λάζαρ και τον Βιεϊρίνια, που έκαναν αχρείαστα πράγματα. Δεν μου αρέσουν αυτές οι ενέργειες ακόμη και όταν ο αγώνας είναι 5-0".

Για το καλό διάστημα της ομάδας στο σημερινό παιχνίδι, είπε: "Πραγματικά πιστεύω ότι στο σημερινό παιχνίδι και για περισσότερα λεπτά θα μπορούσαμε να έχουμε αυτή την απόδοση. Με το ποσοστό κυριαρχίας που είχαμε, ακόμη και η Ρεάλ να ήμασταν, θα το πληρώναμε, λόγω κούρασης. Μπορούμε να έχουμε μεγαλύτερα τέτοια διαστήματα στη συνέχεια".

Για τις δυσκολίες που φέρνει στον ΠΑΟΚ ο συνδυασμός των διαρκών ελληνικών και ευρωπαϊκών αγώνων, σχολίασε: "Είναι κάτι δύκολο. Για παράδειγμα, μου άρεσει πολύ ο Γκαρσία, είναι το μυαλό της ομάδας, αλλά η επανάκαμψή του είναι πιο αργή από του Σταφυλίδη. Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι σημαντικά, αλλά πρέπει να ξοδέψουμε πολύ ενέργεια και είναι δύσκολη η αποκατάσταση. Επομένως, μάλλον συμφωνώ με αυτό που είπε ο Ρέντναπ".

πηγη paokmania.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου