ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Περιμένουν λεφτά, πήραν «μπράβο»

Οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας περιμένουν από... εβδομάδα να πληρωθούν - Συγχαρητήρια μοίρασε ο Σταύρος Αδαμίδης σε παίκτες και Κωστένογλου....

Και αυτή η τρελή παρέα συνεχίζει το... χαβά της. Παίκτες άπειροι, παίκτες που δεν είχαν παίξει ξανά μαζί και κάποιοι που έβλεπαν μόνο στο... όνειρο τους ότι θα στην ΑΕΚ, έχουν την ομάδα για δεύτερη σερί αγωνιστική στην κορυφή του πρωταθλήματος. Ωστόσο, τα οικονομικά προβλήματα μεγαλώνουν όσο περνούν οι μέρες και οι παίκτες της μέρες των αγώνων τα βάζουν κάτω από το... χαλάκι για το καλό της ομάδας.

Οι παίκτες της ΑΕΚ από εβδομάδα περιμένουν χρήματα. Και εκεί θα κριθούν πολλά. Στην ΠΑΕ περιμένουν (λένε) από Δευτέρα να εμφανιστούν τα χρήματα από τον Νίκο Νοτιά. Δεν υπολογίζονται περισσότερα από 150.000 ευρώ, ενώ τόσα ήταν σήμερα και τα έσοδα από τις εισπράξεις. Αυτά που... έμειναν είναι πολύ λιγότερα.

Έτσι δύσκολα θα συγκεντρωθεί εντός των επόμενων ημερών, ένα ποσό που να ικανοποιεί παίκτες και υπαλλήλους της ΑΕΚ που είναι από 6 έως 10 μήνες απλήρωτοι και σε λίγες ημέρες έχουμε τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Με ότι συνεπάγεται αυτό για οικογενειάρχες...

Οσον αφορά την διοίκηση, στην πρώτη σειρά των επισήμων βρέθηκαν ο Σταύρος Αδαμίδης με τον Χάρη Κοσμάτο. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα κατέβηκε στα αποδυτήρια και μοίρασε συγχαρητήρια για την νέα νίκη και την υπεπροσπάθεια που διατηρεί την ΑΕΚ στην κορυφή. Ο Αδαμίδης πέρασε και από το γραφείο του Νίκου Κωστένογλου και τον συνεχάρη για την εξαιρετική διαχείριση του ρόστερ και του αγώνα.

πηγη aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου