ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Τα πλάνα του Μπόλονι εν όψει Ρούμπιν

Η κόπωση, οι τραυματισμοί, οι υποχρεώσεις που ακολουθούν τον αγώνα της Πέμπτης σε πρωτάθλημα και Κύπελλο καθιστούν ακόμη πιο επιβεβλημένη την ανάγκη σωστής διαχείρισης του υπάρχοντος έμψυχου υλικού. Σ' αυτή τη λογική κινείται κι ο Λάζλο Μπόλονι, όντας σε συνεχή επικοινωνία με τους Ζήση Βρύζα, Παντελή Κωνσταντινίδη...
Μέσα από την εικόνα που είχε το σημερινό οικογενειακό «διπλό» ο Ρουμάνος τεχνικός έδειξε τις εναλλακτικές λύσεις που έχει στο μυαλό του για την τελευταία αγωνιστική παράσταση της ομάδας του στη φετινή φάση των ομίλων του «Europa League» με τη Ρούμπιν Καζάν. Βάση αυτής, ο Μαλεζάς θα λείψει για πρώτη φορά από φετινή υποχρέωση του «Δικεφάλου» και τη θέση του δίπλα στον Τσιρίλο μπορεί να πάρει ο Μπαλάφας.
Τερματοφύλακας και τα άκρα της άμυνας παραμένουν ως είχαν το περασμένο Σάββατο (Κρέσιτς και Ετο - Λίνο), στα χαφ Φωτάκης και Λάζαρ ενδέχεται να ξεκουραστούν δίνοντας τις θέσεις τους στους Αρίας και Ιβιτς, ενώ η μοναδική αλλαγή στην επιθετική γραμμή αφορά την αντικατάσταση του ούτως ή άλλως τραυματία Σαλπιγγίδη, από τον Γεωργιάδη. Βέβαια, κανείς και τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται βέβαιο κι οριστικό, αφού οι τελευταίες σκέψεις της τεχνικής ηγεσίας θ' αποτυπωθούν στην αυριανή και τελευταία πριν από τον αγώνα της Πέμπτης προπόνηση.
Μια και ο λόγος για τον Αρίας, τις τελευταίες ώρες έχει προκύψει ένα θέμα από τη Βραζιλία. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «superesportes.com.br», ο Κολομβιανός χαφ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Κρουζέιρο, προοπτική που υποστηρίζει με μεγάλη πίστη ο συντάκτης του άρθρου, επικαλούμενος και τον πρόεδρο της βραζιλιάνικης ομάδας. Η πλευρά του ΠΑΟΚ δηλώνει άγνοια επί του θέματος.
Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο μεν μέχρι το καλοκαίρι αλλά κρίνοντας από τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του τουλάχιστον θα εξέταζε το ενδεχόμενο μιας συμφέρουσας προσφοράς ως προς την αποχώρησή του στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ωστόσο, από ένα απλό δημοσίευμα μέχρι το ...αντίο η απόσταση είναι μεγάλη και προς το παρόν θα πρέπει να διαπιστωθεί που βρίσκεται η αλήθεια και που το ...σενάριο.

Τέλος, έγινε την Τρίτη η σύσκεψη για τον αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα για το κύπελλο Ελλάδος, την επόμενη Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου. Αυτό που συμφωνήθηκε είναι πως μπορούν να βρεθούν οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Καισαριανή, καθώς θα υπάρξουν εκδοτήρια για τις ανάγκες τους. Προϋπόθεση είναι να μεταβούν στο γήπεδο μεμονωμένα και χωρίς διακριτικά.

Πηγή:novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου