ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

In Σαλπι, Γεωργιάδης out Σπαντάτσιο

Με τους Δημήτρη Σαλπιγίδη και Γιώργο Γεωργιάδη να συμμετέχουν στην αποστολή, παρότι και οι δύο νιώθουν ενοχλήσεις, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο στην Τούμπα. Εκτός για ένα ακόμη παιχνίδι ο Σπαντάτσιο...
Με μία προπόνηση το απόγευμα στην Τούμπα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στην Τούμπα. Ο Λάζλο Μπόλονι αποφάσισε να συμπεριλάβει στην αποστολή τους Σαλπιγγίδη και Γεωργιάδη παρότι δεν είναι 100% για το παιχνίδι με την ομάδα των Αθηνών.
Ο διεθνής επιθετικός ακολούθησε σήμερα (9/12) πρόγραμμα θεραπείας, καθώς εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Ενώ ο Γεωργιάδης έκανε κανονικά προπόνηση, αλλά ακόμη δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν στην ωμοπλάτη, μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Χαλκιάς, Παπάζογλου και Κοντρέρας , όπως και οι Λεονάρντο, Σπαντάσιο, Κατσικάς και Τσουκαλάς.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο (9/12) αποτελείται από τους παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές: Αθανασιάδη, Γεωργιάδη, Γιάννου, Γλύκο, Μαλεζά, Μπαλάφα, Σαλπιγγίδη, Σταφυλλίδη, Φωτάκη, Λίνο, Αρίας, Τσιρίλο, Έτο, Γκαρσία, Ίβιτς, Κρέσιτς, Λάζαρ, Ρομπέρ, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια.

Πηγή:gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου