ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Αρνήθηκε ο ΠΑΟ για «Λεωφόρο»

Αρνητική ήταν η απάντηση του Παναθηναϊκού στο αίτημα της ΑΕΚ για χρήση του «Απόστολος Νικολαΐδης»-Μονόδρομος το Περιστέρι-Σύσκεψη κορυφής μέχρι αυτή την ώρα για τα εισιτήρια... Αρνητική ήταν η απάντηση που έδωσε ο Παναθηναϊκός στο αίτημα που κατέθεσε η ΑΕΚ για χρήση του γηπέδου της «Λεωφόρου Αλεξάνδρας»,
παρά τις αρχικές εκτιμήσεις που έκαναν λόγω για σίγουρη διεξαγωγή του επαναληπτικού με τη Νταντί στο «Απόστολος Νικολαϊδης». Ο λόγος που λήφθηκε τελικά η συγκεκριμένη απόφαση από την διοίκηση του ΠΑΟ, που μπλέκει πολύ τα πράγματα για την Ένωση, είναι η διεξαγωγή του αγώνα της ομάδας τους με την Ξάνθη, μία μέρα μετά, κάτι που θα έκανε εξίσου κακό και σε αυτόν τον χλοοτάπητα.
Στην ΑΕΚ έγινε αμέσως γνωστή η συγκεκριμένη απόφαση και εδώ και αρκετή ώρα, σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο, παρουσία και των υπευθύνων ασφαλείας της ΠΑΕ και των αρμοδίων για τα εισιτήρια, βρίσκονται στα γραφεία της Γράμμου και κάνουν σύσκεψη για να δοθεί μία λύση, στο μεγάλο πρόβλημα που έχει προκύψει με την διεξαγωγή του αγώνα με τη Νταντί. Οι μοναδικές δύο λύσεις που υπάρχουν την συγκεκριμένη στιγμή... είναι η εξής μία. Το γήπεδο του Περιστερίου. Και αυτό γιατί το Καραϊσκάκη μπορεί να παραχωρηθεί ως έδρα, με μία μόνο προϋπόθεση. Να μην υπάρχει κόσμος. Κάτι που σαφώς και απορρίφθηκε αμέσως (Νέα Σμύρνη και Ριζούπολη έχουν απορριφθεί από νωρίς για διαφορετικούς λόγους).
Η ΑΕΚ λοιπόν θα δώσει τον επαναληπτικό με τη Νταντί, στο γήπεδο του Ατρομήτου, εφόσον αυτό περάσει αύριο το πρωί τα τεστ από τα αρμόδια όργανα της ΟΥΕΦΑ. Το μεγάλο πρόβλημα όμως εντοπίζεται στην χωρητικότητα του γηπέδου, που δεν καλύπτει ούτε τον αριθμό των διαρκείας. Η πώληση των καρτών έχει φτάσει κοντά στις 12.000, ενώ έχουν προπωληθεί περίπου 3000 ακόμα απλά εισιτήρια για το ματς της Πέμπτης, την στιγμή που η χωρητικότητα του γηπέδου στο Περιστέρι, δεν ξεπερνά τις 8000. Αυτός είναι και το βασικό θέμα συζήτησης αυτή την ώρα στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου αναζητείται λύση για τον τρόπο που θα μπορέσει ο κόσμος να παρακολουθήσει την αναμέτρηση.
Είναι δεδομένο πως δεν θα καταφέρουν όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίων (απλών και διαρκείας) να δώσουν το «παρών» και η ΠΑΕ αναμένεται να ζητήσει την κατανόηση του κόσμου, καθώς πρόκειται για ένα πρόβλημα που δεν μπορούσε ποτέ να προβλεφθεί. Περισσότερες λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο ζήτημα αναμένεται να γίνουν γνωστές νωρίς αύριο το πρωί, όπου θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση, με τις αποφάσεις που θα ληφθούν, ύστερα από την σύσκεψη που διεξάγεται αυτή την ώρα.

ΠΗΓΗ: aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου