ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Περνάει τους ελέγχους το Περιστέρι

Σιγουριά επικρατεί στην ΑΕΚ ότι το θλιβερό σήριαλ με το που θα γίνει το ματς της Πέμπτης με τη Νταντί Γιουν. θα λάβει τέλος, με το γήπεδο του Περιστερίου να φιλοξενεί τελικά τον επαναληπτικό...
Στην ΑΕΚ έχουν συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα σχετικά με την ασφάλεια του γηπέδου και θα τα καταθέσουν στην ΟΥΕΦΑ στη 1 το μεσημέρι. Η ΟΥΕΦΑ από την πλευρά της αναμένεται να δώσει την έγκρισή της και έτσι το ματς θα διεξαχθεί στο Περιστέρι στις 9 το βράδυ (aek365.gr/NOVA). Σίγουρα στην ΑΕΚ δεν είναι ευχαριστημένοι για την επιλογή του συγκεκριμένου γηπέδου, κυρίως λόγο της χωρητικότητας. Ωστόσο υπήρχε σοβαρός κίνδυνος, εφόσον δεν βρισκόταν γήπεδο, να υπάρξει τιμωρία και αποκλεισμός για την ΑΕΚ!
Η άλλη λύση που υπήρχε ήταν το ματς να γίνει στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ωστόσο στη συγκεκριμένη περίπτωση να υπήρχαν μόνο οπαδοί της Νταντί Γ. στο γήπεδο για ευνόητους λόγους. Το Περιστέρι λοιπόν περνάει από τους ελέγχους και τις επόμενες ώρες περιμένουν την επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ, μαζί φυσικά με το τι θα ισχύσει στο θέμα των εισιτηρίων και των διαρκείας.

ΠΗΓΗ: aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου